Conferința de Leadership Feminin The Woman: Locul unde idealurile nu au limite

Comunicat de presă 12.01.2016

Forbes, EBS sau Lugera sunt doar câteva dintre companiile reprezentate de speakerii prezenți la Conferința de Leadership Feminin The Woman ce va reuni în 10 martie la Cluj-Napoca peste 300 femei din mediul de afaceri din România.

Evenimentul aduce în atenția publicului speakeri care datorită experiențelor profesionale au devenit lideri în domeniile lor de activitate, precum: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision),  Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS România) șCristina Săvuică (Country Manager Lugera).

 

Mai sunt 2 luni până când femeile pasionate de leadership , management, lifestyle sau CSR vor putea participa la sesiuni de dezbateri, workshop-uri și prezentări în cadrul evenimentului.

 

Cine sunt primii 5 lideri care au confirmat prezența la The Woman?

Cu o experiență de peste 17 ani în presă, Raluca Michailov este fondatorul și proprietarul companiei BP Publishing Media, editorul revistelor Forbes România, Forbes Life, Up by Forbes, Lifetime și Pap Tot. Raluca a transformat Forbes România în cea mai dinamică licență din rețeaua mondială Forbes.

 

Raluca Michailov Speaker The Woman 2016
Foto: Raluca Michailov

 

 

Oana Marinescu este Fondatoare&Managing Director OMA Vision, fiind cunoscută publicului larg pentru funcțiile de Director de Comunicare al Festivalului și Concursului George Enescu din București, Secretar de Stat și Purtător de Cuvânt al Guvernului (2005-2007).

 

Maria Metz ocupă funcția de Senior Vice President și Head of Delivery&Workforce Management la EBS România. Cu o activitate de 15 ani în cadrul companiei, aceasta a înființat prima filială la Sibiu și a conceput primele structuri de Delivery și Workforce Management.

 

Maria Metz EBS Romania- speaker The Woman Conferinta de Leadership Feminin
Maria Metz EBS Romania- speaker The Woman Conferinta de Leadership Feminin

 

 

Cristina Săvuică este Chief Happiness Officer în cadrul companiei de consultanță în resurse umane Lugera-The People Republic, companie care în anul 2014 a înregistrat o cifră de afaceri de 40,2 milioane euro. Povestea de succes a Cristinei a început în anul 2000 când a fost numită Country Manager pentru prima reprezentanță Lugera din România.

 

Cristina Savuica The Woman 2016
Foto: Cristina Săvuică

Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision),  Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS România) șCristina Săvuică (Country Manager Lugera).

Femeile din mediul de afaceri se pot înscrie la Conferința de Leadership Feminin The Woman pe site-ul evenimentului www.thewoman.ro.

 

Mulțumim partenerilor care s-au implicat în organizarea și susținearea acestui eveniment:

 

Sponsor: AVON, Bijuteria Teilor

Powered by: Maxx Royal

Recommended Travel Partner: Paravion

Official Car: RMB, Mercedez-Benz

Official Coffee: Meron

Premium Media Partner: Forbes

Parteneri: Mediatic, Sabion, Liberty Technology Park, Centrul Ortodontic Cluj, Vania Szasz, Centrul Medical Sanconfind, Chic Ville, EuroGSM, Canar, MAC, Paper Concept, UBC, Sublime, Angela Ciobanu, Evrika, Ciao Bella, Marty Restaurants, Impress, Tokyo Japanese Restaurant.