Corina Bârlădeanu (2activePR) – despre personal branding la The Woman Connect

Ladies, revenim cu vești faine la mijloc de săptămână! Corina Bârlădeanu, Managing Partner 2activePR confirmă prezența în cadrul The Woman Connect! 

Corina Bârlădeanu

Corina Bârlădeanu este comunicator prin vocație și General Manager 2activePR. După o carieră în PR și marketing ca director de comunicare la Coty/Lancaster România, Corina a fondat 2activePR în anul 2000 – una din cele mai longevive agenții din peisajul românesc de comunicare.  Duminică, în cadrul The Woman Connect, Corina va vorbi despre cum creăm și dezvoltăm un brand personal sănătos. 

“Am pornit la drum cu 2activePR cu ideea de a face din agenție un “laborator de devenire”: de creștere nu numai profesională dar și personală. Agenția este precum casa mea, din respect pentru mine și pentru oamenii din jurul meu, încerc să creez o atmosferă în care, atât timp cât suntem împreună, toți cei din echipă să ne putem exprima cât mai creative. În care munca să nu fie clasicul job de la 9 la 5 ci opera noastră de zi cu zi. Credem în lucrurile bine făcute și în posibilitatea nelimitată de a crea conținut relevant pentru clienții noștri. Industria în care activăm impune standarde înalte, iar noi ne dorim să fim în avangarda acestui efort de construire a unei imagini bine conturate pentru organizațiile prezente pe piața din România.”

Dincolo de activitatea sa profesională, Corina susține diverse proiecte caritabile, printre care Festivalul Brazilor de Crăciun al Salvați Copiii România și diverse alte proiecte legate de artă contemporană. Pasiunile sale sunt traiul sănătos și sustenabilitatea.

De ce să participi la The Woman Connect? 

 – #metime: ACTIVITĂȚI GÂNDITE PENTRU STAREA TA DE BINE

 – TE DECONECTEZI DE RUTINĂ ȘI CREEZI RELAȚII NOI 

 – OPORTUNITATEA DE A ÎNVĂȚA LUCRURI NOI 

 – UN WEEKEND DE RELAXARE LA CONACUL ARCHIA 

Ultimele înscrieri la preț early bird aici.