COS lansează campania de toamnă – iarnă 2022: City SpiritCampania COS toamnă – iarnă 2022 – City Spirit – inspirată de orașe dinamice din întreaga lume, susține creativitatea, pozitivismul și imaginația. Evidențiind colecții elevate pentru femei și bărbați, brandul continuă să-și susțină și să-și inspire comunitatea prin optimism și curiozitate pentru ceea ce urmează.


Inspirată de locurile și oamenii care provoacă societatea, încurajează conversații și ghidează un nou mod de gândire, campania COS este condusă de New Yorkezii, actorul Harvey Keitel și actrița și producătoarea Natasha Lyonne, alături de modelul Paloma Elsesser.

Împreună cu actrița Greta Lee, dansatorul, actorul și modelul José Miguel Lapaz-Rodriguez, actorul și cântăretul Isaac Cole Powell și modelele Grace Elizabeth, Dede Mansro și Alton Mason, întreaga distribuție întruchipează diversitate transgenerațională, atemporalitate și individualitate.


Fotografiată de renumitul fotograf de modă Mario Sorrenti, campania surprinde arhitectura distinctivă și energia unică a New York-ului prin portrete atent compuse – o sărbătoare a vieții orașului.


Menținând focusul asupra metodei și designului atemporal, elementele esențiale elevate COS și itemurile semnatură, stilizate de Camilla Nickerson, sunt completate de fundalul puternic al orașului.


Stilul grunge este revitalizat prin combinații sculpturale, cu mai multe straturi, în proporții mixate, în timp ce exploziile de culoare și imprimeurile inspirate din natură creează un sentiment de pozitivism.

Bogate în textură, itemurile iconice clasice de toamnă din catifea, piele și tricotaje groase sunt reinterpretate, în timp ce calitatea și arta realizării rezistă testului timpului.


Fotograf: Mario Sorrenti
Stilist: Camilla Nickerson
Hair Artist: Bob Recine
Make-up Artist: Frank B.

Featuring: Harvey Keitel, Natasha Lyonne, Paloma Elsesser, Greta Lee, José Miguel Lapaz Rodriguez, Isaac Cole Powell, Grace Elizabeth, Dede Mansro, Alton Mason.


Show-ul COS din cadrul New York Fashion Week va avea loc pe 13 septembrie la ora 14:00 EDT
(9 PM ora României) și va fi transmis în direct pe cos.com.


Despre COS
Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele
emblematice de îmbrăcăminte, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura.

Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.