COS x LINDA FARROW: modele iconice făcute pentru a fi purtate acum și pentru totdeauna

COS colaborează cu brandul de ochelari LINDA FARROW pentru o colecție care oferă modele iconice făcute pentru a fi purtate acum și pentru totdeauna.


Înființat în 1970, brandul de ochelari LINDA FARROW a avut o creștere fulminantă. Un pionier în introducerea ochelarilor ca adevărate accesorii în modă, Linda Farrow a redefinit acest produs experimentând continuu cu noi forme și stiluri care au devenit cunoscute ca modele clasice.

Co-creând o nouă gamă pentru femeia modernă, expertiza recunoscută LINDA FARROW ca producător de modele iconice este tradusă acum prin prisma COS.

Colecția formată din 9 piese este o expresie armonioasă a meșteșugului, reprezentând o abordare discretă a luxului. Acordând o atenție deosebită detaliilor, colecția conține cinci stiluri emblematice, de la aviator la wayfarer. Cu decupaje, accente aurii și un twist al gamei de culori, calitatea de neclintit primează, în timp ce toate lentilele oferă protecție UV 100%.

Colecția va fi disponibilă la nivel global pe cos.com pentru o perioadă limitată.


Despre COS
Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de îmbrăcăminte, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal.

Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.


Despre LINDA FARROW
Creatoare de modă inițial, Linda Farrow și-a stabilit brandul omonim în 1970 și a fost unul dintre primii designeri care a tratat ochelarii de soare ca pe niște adevărate accesorii de modă. Astăzi, la peste 50 de ani, LINDA FARROW s-a impus ca un brand de modă global care plasează calitatea de neclintit în fruntea designului.

Brand purtat frecvent de celebrități, printre care Gigi și Bella Hadid, Rihanna, Beyonce, Kendall Jenner, Hailey Bieber și Lady Gaga și mai multe colaborări în curs cu cei mai apreciați designeri din lume, ritmul brandului nu dă semne de stagnare.