Cum îți repari părul după vacanță? Sfaturi oferite de catre Mihaela Vodnar, trainer Nashi Argan

Fie că ți-ai luat sau nu încă vacanța de vară, știi deja că un concediu vine la pachet nu doar cu o porție de relaxare, ci și cu o expunere îndelungată la soare, alături de posibilatea limitată de a urma un ritual complex de îngrijire.

Primul care suferă? Părul tău!

Dacă în cazul tenului suntem ceva mai atente atunci când vorbim de protecție, părul nostru se confruntă, în timpul vacanței, cu o serie de factori nocivi precum: soare, apă sărată, clor, nisip etc.

Young woman cutting her hair the woman

Abia întoarse de concediu, am pornit în căutarea unui tratament care să ne repare în timp scurt părul deteriorat și, în final, am descoperit o soluție pe care ne dorim să v-o împărtășim și vouă – Nashi Filler Therapy.

Tratamentul acționează asupra leziunilor de la nivelul structurii firului de păr cauzate de factori externi – folosirea abuzivă de tratamente chimice, expunerea repetată la surse de caldură (feon, placă), sare, clor, raze UV etc. și factori interni – vârstă, regim alimentar neadecvat, stres, boli, ect.

Mihaela Vodnar, owner salon Ciao Bella si trainer Nashi ne-a împărtășit câteva detalii precum modul în care acționează tratamentul, despre cui i se adresează acesta și despre cum acționează.

Mihaela Vodnar Nashi (1)

Nashi Filler Therapy este un tratament ce reconstruiește fibra capilară și stimulează revigorarea naturală a părului.

“Tratamentul se face doar la salon și trebuie continuat acasă de către clientă cu produsele de întreținere, produse care au rolul de a sigila cuticula pentru a se păstra efectul tratamentului o periodă mai lungă de timp.
Este recomandat unui păr care se rupe, un păr casant, nu unui păr deshidratat. La baza produsului se regăsesc celule stem vegetale și colagen.”

 

De ce am apelat la acest tratament?

Datorită inovației dual complex, Nashi Filler Therapy e capabil să combată simultan cele 2 cauze ale deteriorării firului de păr:

1.Factorii externi – folosirea excesivă a tratamentelor chimice și a uscătorului sau a plăcii, expunerea prelungită la soare, clor sau sare. Colagenul luptă împotriva acestor factori.

2.Factorii interni – vârsta, stresul, dieta etc.

Rezultatele?

Am remarcat imediat că părul  este mai suplu, ușor de aranjat și strălucitor. Dacă dorești să-ți îmbunătățești ținuta părului, e necesară o aplicare. Dacă dorești să îl însănătoșești complet, trebuie să repeți tratamenul lunar.

Tratamentul are loc doar în salon și durează aproximativ 25 minute.

Mihaela Vodnar impreuna cu tratamentul ei minunat ne-a convins.  Trebuie sa ne intoarcem. 

De ce iubim Nashi Argan?

Produsele sunt realizate cu grijă pentru mediu: ambalajul provine din materiale reciclate şi reciclabile, iar procesul de producere foloseşte energia resurselor regeneratoare. Uleiul de Argan din produse este 100% Bio, iar materiile brute biodegradabile nu sunt derivate ale produselor petroliere.

Uleiul de argan este un produs rar, iar procesul de extractie e unul manual, care dureaza mult si presupune si mai mult efort: pentru un litru de ulei sunt necesare 40 kg de fructe din arborele Argania Spinosa. Acesta a fost cunoscut timp de secole in randul berberilor din Maroc pentru proprietatile sale cosmetice, medicinale si nutritive. Nenumarate studii au aratat ca acest ulei, bogat in concentratii ridicate de acizi grasi nesaturati, acid linoleic si vitamina E, poate stimula functiile vitale ale celulelor, hranind si hidratand in profunzime firul de par.

Uleiul de argan folosit de brandul Nashi Argan este produs intr-o fabrica unde lucreaza doar femei. Fabrica in care se produce uleiul este localizata in provincia Essaouira, in sudul Marocului.

nashi filler mihaela vodnar

 

by Izabela Rădoi, junior editor The Woman Magazine

Izabela studiază Publicitatea în cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. A explorat domeniul creativ din mai multe perspective: copywriting, social media, organizare de evenimente și jurnalism. Motto-ul ei? ,,Creativity is intelligence having fun.”

Credit foto: Raluca Ciornea, arhiva pesonala, freepick.com