Daniela Anton

Daniela Anton, psiholog în cadrul Departamentului de Consiliere Profesională, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, cu experiență de consilier psihopedagog în domeniul preuniversitar și profesor de psihologie, absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, „Al.I.Cuza”, Iași și a programului de studii masterale „Psihologia Resurselor Umane” Titu Maiorescu, București.

Preocupată de dezvoltarea profesională și de dorinţa de a reuni oamenii în general. Pe parcursul ultimilor doi ani, prin prisma zonei profesionale, a fost implicată și în organizarea și desfășurarea unor campanii social-umanitare, experiențe care i-au arătat că întotdeauna oamenii pot fi sensibilizați și motivați în slujba unor astfel de acțiuni.

Un alt domeniu de interes este reprezentat de inteligența emoțională și modul în care autocunoașterea și acceptarea emoțiilor face diferența în viețile noastre, aducând calitate și autenticitate, inclusiv la locul de muncă. Coordonator local al proiectului „Seri Pozitive Bacău”, proiect adresat comunității. Pasiuni: călătoriile, lecturi, scrierea de articole (revista „Cariere, jurnal de Leadership”)