De Black Friday, alege natural(ness)!

Naturalul e bun, naturalul e sănătos, e îmbelșugat, e vindecător. Așa că nu se putea ca perioada următoare a anului, caracterizată cel mai bine prin multitudinea de reduceri care sunt puse la dispoziție, să nu includă și brandul Naturalness Beauty & Care.

Campania acestora de Black Friday se desfășoară în perioada 19 – 21 noiembrie, atât pe site cât și în magazinul fizic din Vivo Mall Cluj-Napoca.

Naturalness este un brand apărut la finalul anului 2019, care promite să aducă o îmbunătățire semnificativă în domeniile de beauty&make-up și îngrijirea casei cu ajutorul produselor organice.

WhatsApp Image 2021-11-17 at 12.04.28 PM

Între 19 și 21 noiembrie, produsele Naturalness vor fi disponibile cu reduceri de până la 50%, pentru ca un număr cât mai mare de oameni să poată beneficia de produsele comercializate. În cadrul campaniei va fi disponibilă o gamă variată de produse care include șampoane, geluri de duș, unturi și loțiuni de corp, scrub-uri, creme pentru mâini, creme și seruri pentru față, produse de make-up, dar, de asemenea, și soluții naturale pentru îngrijirea casei.

Beneficiile oferite de acestea sunt adaptate nevoilor fiecărei persoane în parte, fiind naturale, certificate bio, vegane, netestate pe animale și prietenoase cu mediul înconjurător. Toate acestea impresionează într-un mod deosebit prin miros, textură, ingrediente naturale, ambalaje reciclabile și, nu în ultimul rând, printr-o eficiență sporită.

Cristian Farcaș, CEO Naturalness Beauty & Care încurajează pe oricine este interesat de modul natural de îngrijire al corpului să consulte din timp paginile site-ului sau chiar să facă o vizită la standul din Vivo Mall Cluj-Napoca pentru a le testa. Acest sfat vine în ajutorul viitorilor clienți pentru a putea beneficia de produsele preferate sau pentru a încerca unele noi și a se convinge de eficiența acestora.

Toate brandurile care fac parte din portofoliul Naturalness se află în topul internațional al produselor cosmetice și de îngrijire naturale. Tehnologiile de producție prietenoase cu mediul, ingredientele certificate ecologic și adaptabilitatea produselor la stilul de viață aglomerant al secolului XXI, fac din acestea una dintre cele mai bune alegeri pe care consumatorii le pot face pentru o viață mai bună și mai sănătoasă.

naturalness- black friday 2

Mai multe informații despre beneficiile utilizării produselor de îngrijire naturale se regăsesc pe paginile de Facebook și Instagram a celor de la Naturalness.

Pe site-ul Naturalness se regăsesc toate informațiile despre ingredientele și modul de folosire al oricărui produs.

Documentează-te temeinic înainte ca reducerile de Black Friday să înceapă!