ECCO Shoes – Women shape the world, we shape their shoes!

ECCO Shoes este brand-ul internațional de încălțăminte, care de peste 50 de ani, gestionează fiecare etapă din procesul de fabricare a pantofilor, deținând propriile tăbăcării de piele. Design-ul unic al acestora este datorat în mare măsură surselor de inspirație variate: modă, artă, arhitectură și industria mașinilor, alături de influențele scandinave naturale.

Cum arată cultura organizațională ECCO, în momentul de față?

Elementul cheie al culturii noastre organizaționale este “RESPECTUL”.

Respectul față de client și față de angajați, față de comunitate și mediul înconjurător și nu în ultimul rând respectul față de “PICIOR”.

Noi, cei de la ECCO suntem pasionați și hotărâți, încurajăm și îmbrățișăm schimbarea, suntem deschiși oricăror provocări, nu încetăm niciodată să fim curioși, iar prin tot ceea ce facem încercăm să oferim cât mai multă energie pozitivă!

Shape75Pointy

Se simte în ECCO ,,The Woman’’?

WOMEN SHAPE THE WORLD, WE SHAPE THEIR SHOES!

Acesta este sloganul folosit de ECCO pentru colecția de încălțăminte SHAPE. Cu această colecție, ECCO aduce un omagiu femeii independente și puternice. Noua colecție ECCO SHAPE reprezintă vârful tehnologiei modei și al design-ului, fiind dedicată femeilor care nu doresc să facă compromisuri între o ținută deosebită cu tocuri înalte și confort.

Imaginați-vă clientul ECCO în ipostaza celui mai bun prieten. Cum l-ați descrie?

Clienții ECCO sunt persoane dinamice, pasionate, moderne, stilate, persoane care își respectă picioarele sale! Iar noi la ECCO, tratăm toți clienții ca pe cei mai buni prieteni!

Shape75

www.ecco-shoes.ro

Interviul integral îl puteți regăsi în ediția cu numărul 2 al Revistei The Woman