Ești în căutarea unui tratament estetic revoluționar? Specialiștii Lavanda Sky îți vin în ajutor

Lavanda Sky beauty Clinique, una dintre cele mai noi și moderne clinici din Cluj-Napoca, este locul ideal dacă îți dorești un tratament estetic inovator. Poți alege dintr-o gamă variată de tratamente estetice faciale non-chirurgicale, necesare pentru a avea un ten lipsit de riduri, cearcăne, acnee.

Adina Cornea este esteticianul clinicii Lavanda Sky, o femeie pasionată de acest domeniu, mereu cu zâmbetul pe buze, care își dorește ca fiecare pacient să fie mulțumit de rezultatul tratamentului. Prin interviul oferit, am avut ocazia să aflăm care sunt cele mai noi tratamente faciale, cu rezultate rapide și spectaculoase.

Lavanda Sky-The Woman Magazine 3

Care sunt dispozitivele de ultimă generație, cu care poți realiza un tratament cosmetic complet?

Din fericire, clinica noastră este dotată cu aparatura de ultimă generație, cea mai nouă tehnologie în materie de tratamente estetice non-invazive sau minim invazive. Unul dintre dispozitivele noastre, care poate schimba total aspectul pielii clienților noștrii, este X-SKIN AGE, un aparat medical care înglobează 5 tratamente faciale, tratamente care se pot efectua atât separat cât și împreună, făcând astfel din cele 5 tratamente o terapie complexă și completă pt regenerarea, rejuvenarea și tratarea diferitelor imperfecțiuni ale pielii.

Un alt aspect important al acestui dispositiv este faptul că acesta realizează și o remodelare facială, atât de greu de obținut prin alte metode. Efectul de lipoliză, ajută la eliminarea bărbiei duble și a grăsimii inestetice localizată la nivelul fetei. X-SKIN AGE este tehnologia mea preferată din cabinet, deoarece cu ajutorul ei pot să personalizez perfect tratamentele, în funcție de nevoile tenului fiecărei cliente în parte.

The Woman Magazine - Lavanda Sky 3

Astfel, pot trata cu succes orice formă de acnee, rozacee sau cuperoză, pot obține în același timp și efectul de lifting atât de dorit de fiecare femeie, cu ajutorul tratamentului ONDA DINAMICĂ, pot hidrata tenul în profunzime, cu ajutorul mezoterapiei virtuale, care transportă la nivelul dermului substanța necesară fiecărui tip de ten sau pot realiza o depigmentare treptată a tenului, astfel ca acesta să capete un aspect uniform.

Un alt dispozitiv pe care îl găsiți în cabinet este laserul EXILITE, cu ajutorul căruia pot realiza tratamente de rejuvenare facial, depigmentare, tratamente pentru cuperoză sau venectazii, cu efect vizibil pe loc, epilare definitivă sau pentru tratarea acneei. Mezoterapia cu ace (Microneedling) a devenit un tratament celebru și în România, cu rezultate uimitoare.

Lavanda Sky-The Woman Magazine 2

Ce afecțiuni ale tenului poți trata cu această terapie și care sunt primele rezultate/modificări, pe care pacientul le observă?

Microneedling este un tratament minim invaziv, însă are cu adevărat cele mai bune rezultate, motiv pentru care a început să fie din ce în ce mai cerut. Cu ajutorul terapiei microneedling putem scăpa cu ușurință de cicatrici post acneice, pori dilatați, pete pigmentare, forme ușoare de acnee și mai ales putem scăpa de riduri.

În timpul tratamentului, clienta simte mici înțepături, însă nu este un tratament dureros, înaintea acestuia aplicându-se și o cremă anestezică pentru confortul clientei. Se creează mico–canale în piele în care pătrund subtanțele folosite pentru fiecare tip de afecțiune a pielii. În urma traumatizării țesuturilor, începe sinteza de collagen și elastină care va grăbi regenerarea pielii și va oferi un aspect mult îmbunătățit, chiar de la o singură ședință.

The Woman Magazine - Lavanda Sky 2

Pe lângă tratarea diferitelor probleme ale tenului, această terapie tratează cu success și alopecia, primele rezultate observându-se după aproximativ 3-4 ședințe. În cazul alopeciei se recomandă ședințe repetate, între 6 și 15, una pe săptămână.

Ce tratamente cosmetice recomanzi în sezonul cald?

În sezonul cald recomand, în general, tratamentele de hidratare, tenul fiind expus destul de des razelor ultraviolete. Printre preferatele mele pe timpul verii, se află terapia cu oxigen hyperbaric, un tratament revigorant și care hidratează intens pielea, datorită serurilor bogate în substanțe precum acidul hialuronic, collagenul și diferite vitamine esențiale tenului.

Lavanda Sky-The Woman Magazine 4

Acesta se poate combina perfect și cu o ședință de ONDĂ DINAMICĂ, pentru a aduce tonus și pentru a reduce ridurile care, în mod special, vara se accentuează. Alte tratamente pentru sezonul cald, pe care le puteți găsi la noi la clinică, sunt ELECTROPORAȚIA, DERMOREGENIA, INFINITY și DIAMANT by SELENIA sau tratamentul special pentru zona ochilor, BIOPTIC de la ERICSON LABORATOIRE.

 By Bianca Rotbășan

Sursă foto – arhivă personală Adina Cornea, Lavanda Sky