Fashion Sofa: Stil personal și pasiune

Ana-Maria este blogger@Fashion Sofa și blogger oficial The Woman. Blogul Anei-Maria a prins contur din pasiune pentru fashion, lucru ușor de sesizat încă din denumire, dar și pentru lucrurile naturale ce îți provoacă acel sentiment „cozy”.

Care este povestea blogului Fashion Sofa, cum s-a concretizat o pasiune într-un stil de viață? Care consideri că sunt cei mai importanți 3 pași pentru a avea un blog de fashion & lifestyle calitativ?

Fashion Sofa a apărut acum 4 ani și ceva din dorința mea de a mă exprima și exterioriza într-un mod creativ. Anul trecut am luat o pauză deoarece simțeam că nu transmit ceea ce îmi doream să transmit celor care intrau la mine pe blog. Online-ul este și așa o lume superficială iar pe mine nu mă caracterizează această superficialitate. Eu îmi doresc să rămân cât mai autentic posibil în această lume. Odată cu 2018 simt ca încet, încet îmi găsesc calea în ceea ce privește activitatea mea online, activitate care îmi face în continuare plăcere și la care nu îmi doresc să renunț, doar că vreau să creez content care să fie cu adevărat de ajutor pentru cei care aleg să își rupă din timpul lor și să îmi citească articolele.

fashionsofa 3

Ce anume și-a pus amprenta asupra ta și asupra stilului pe care îl abordezi și care sunt sursele tale de inspirație în beauty și fashion?

Stilul meu a evoluat de-a lungul anilor în măsura în care am evoluat și eu ca persoană; așadar am trecut de la perioada în care nu aveam un stil bine definit și nu eram prea curajoasă în a experimenta diferite combinații, la momentul prezent în care experimentez cât mai mult, cu mențiunea că acum știu care sunt trendurile și piesele care nu mă avantajează și încerc să mă concentrez mai mult pe ceea ce vreau să scot în evidență.

Când vine vorba de inspirație, Pinterest este lider detașat; găsesc acolo tot ce am nevoie. Pe locul doi este cu siguranță Instagrăm, platforma mea de socializare preferată.

Care sunt regulile de bază la care nu renunți niciodată atunci când alcătuiești un outfit și cum reușești să arăți mereu intr-un mod fabulos?

Nu mă bazez neapărat pe niște reguli stricte dar am identificat care îmi sunt calitățile și defectele, ce trebuie să ascund și ce ar trebui să scot în evidență așa că în funcție de aceste aspecte construiesc outfit-uri în care mă simt bine și care îmi dau un boost de încredere.

Nu arăt mereu într-un mod fabulos și sunt ok cu asta. Am zile în care arunc pe mine primul tricou și prima pereche de blugi la îndemână și ies pe ușă; fără machiaj, fără o ținută prea studiată, fără alte artificii.

fashionsofa 1

Ce tip de make-up îți place? Ce culori preferi?

Când vine vorba de make-up, de cele mai multe ori aleg un machiaj simplu în culori neutre. Aleg sa îmi scot în evidență fie buzele, fie ochii, foarte rar ambele in acelasi timp. Nu sunt adepta machiajelor colorate, asta poate si pentru ca nu prea am experiență și îndemănare în realizarea lor. Pot spune că „natural” e cuvântul de bază în ceea ce mă privește.

Care e produsul de make-up cel mai important sau indispensabil pentru tine?

Nu cred că am un produs de make-up indispensabil dar produsul pe care aleg să îl folosesc cel mai des este un ruj lichid mat într-o culoare tare. De un an încoace am folosit exclusiv astfel de rujuri și parcă nu mă mai pot întoarce la un ruj clasic; ador libertatea pe care mi-o oferă un ruj lichid mat în sensul că nu trebuie să îmi fac griji că se duce la prima gură de apă băută sau că se transferă pe dinți când îmi e lumea mai dragă.