Girls just wanna have fun. Cu Ruvix

Când vine vorba de petrecerea timpului liber în preajma celor dragi, fie că sunt activități de zi cu zi sau chiar evenimente speciale, cu toate încercăm să ne implicăm cât mai mult pentru ca evenimentul să fie unul reușit, până la cele mai mici detalii. Dar ce alegeri faci atunci când prietena ta urmează să se căsătorească?

Răspunsul e simplu: vei fi alături de ea, organizându-i o petrecere a burlăcițelor – surpriză, care va fi, cu siguranță, una memorabilă. Cum poți face asta? Cu atenție la detalii.

The Woman Magazine - Ruvix

Petrecerea burlăcițelor

Acest tip de eveniment reprezintă un vechi obicei, împrumutat de la occidentali, a cărui popularitate a crescut tot mai mult și în România. Celebra petrecere a burlăcițelor este organizată, de obicei, de cele mai bune prietene ale miresei, prin „întrunirea” unei ședințe de urgență, prin care se vor stabili data, locația și, cel mai important punct de bifat: îmbrăcămintea.

Petrece cu stil, cu RUVIX!

Dacă te pregătești pentru organizarea unei astfel de petreceri, nu uita că atât îmbrăcămintea, cât și accesoriile sunt esențiale. Alege tricouri asortate pentru petrecerea burlăcițelor și vei crea amintiri frumoase alături de prietenele tale. Vom lăsa pozele să vorbească în locul nostru.

Cu ce ne îmbrăcăm? 

Pentru ca totul să fie perfect, Echipa Ruvix vine în ajutorul tău cu o întreagă colecție de tricouri pentru petrecerea burlăcițelor. Fie că optezi pentru mesaje mai cuminți sau mai îndrăznețe, vei găsi tricouri de burlăcițe pentru toate gusturile.

The Woman Magazine - RUVIX 4

Iar dacă dorești să-ți impresionezi prietenele prin creativitate și originalitate, poți opta pentru varianta tricourilor realizate la comandă, special pentru tine și gașca ta, doar trebuie să vii cu ideea modelului pe care îl dorești.

În cazul în care vă doriți un outfit complet, marca Ruvix, vă invităm să aruncați o privire și peste colecția de fuste a celor de la Ruvix și, cu siguranță, veți găsi un model potrivit cu tricourile alese.

Toată colecția de modele o vei găsi pe site, iar pentru alte idei creative urmărește-i pe Facebook!

By Diana Arieșan

Surse foto & articol: Ruvix