HR Summit Cluj-Napoca – despre cei care construiesc oportunitățile oamenilor în companie

În 2019, accentul cade tot mai mult pe atitudini și comportamente decât pe certificări.  Oamenii de HR se află printre cei care construiesc oportunitățile oamenilor în companie, cei care corelează cifre cu atitudini sau comportamente, cei care înțeleg ce înseamnă a crede, a deveni, a aparține. 

Scăderea calității forței de muncă, job hopping-ul, nevoia tot mai mare de engagement printre angajați, oferirea de experiențe care să-i facă pe oameni – dincolo de performanți, implicați atunci când vine vorba de munca lor.

Pe măsură ce piața muncii trece prin transformări constante, nu e e de mirare că profesioniștii HR se confruntă cu schimbări majore. Recrutarea vine cu un preț mai mare decât reținerea talentelor în companie, iar ei sunt responsabili să-i apropie pe oameni de aceasta. Ei sunt cei care pun accent pe experiențele lor, sunt open minded prin renunțarea la prejudecăți atunci când vine vorba de recrutare.

HR Summit Cluj-Napoca(2)

În cadrul HR Summit – expo – conferința de resure umane, organizatorii pun în același rând peste 200 de manageri HR, CEO, traineri și specialiști de resurse umane pentru a discuta despre ce ne doare: fie că este vorba despre angajarea oamenilor, de dezvoltarea lor, de discutarea noutăților legislative, de crearea unor planuri de formare, de restructurări sau despre a impărtăși din provocările profesionale etc.

De ce să participi? 

– rămâi la curent cu noutățile din domeniu; 

– fiecare secțiune, speech, workshop, dezbatere îți este utilă și a fost creată pentru atingerea unui număr cât mai mare de subiecte de interes pentru industria din care faci parte;

– pentru networking și împărtășirea preocupărilor profesionale; 

– pentru a afla noi modalități de a-ți eficientiza munca, de a identifica talente în companie și noi metode de a fideliza angajații;

– pentru că ai ocazia să înveți lucruri noi de la profesioniști în domeniu: HR, training, legal, management, leadership etc. 

– pentru că e un context de empowerement care generează idei noi, numai bune de aplicat în compania în care îți desfășori activitatea;

– și pentru că fiecare ediție de HR Summit vine cu o experiență fun și activități care să te motiveze în munca ta de zi cu zi. 

Așadar, pe 24 octombrie 2019 vă invitam să luați parte la o nouă ediție pentru a vă conecta la industria de HR, pentru fi la curent cu provocările și soluțiile care dau rezultate. Mai multe detalii despre speakeri și agendă, regăsiți aici.

Pe scurt: O zi dedicată industriei HR cu prezentări, workshopuri practice, conexiuni noi, zâmbete și lucruri noi învățate.

Ne vedem pe 24 octombrie? 

HR-SUMMIT-LOGO-NG-01