În acest weekend: Târgul de Turism Touristica

Vineri, 25 noiembrie, ia startul cel mai așteptat eveniment dedicat turismului din acest an. După pauza cauzată de pandemie, Târgul de Turism „Touristica” se întoarce în acest weekend la Cluj-Napoca. Acesta are loc în perioada 25-27 Noiembrie în Vivo! Cluj-Napoca.

Vizitatorii sunt întâmpinaţi de profesionişti ai domeniului pentru a îşi alege destinaţia pentru viitoarea vacanţă, tombole şi alte surprize. Pe perioada târgului, expozanții pot aplica reduceri de până la 35% (în funcție de operator) pentru rezervările pe loc.

Referitor la acest an, din punct de vedere al turismului, acesta a arătat astfel: o ascensiune a ofertelor la început, care s-a mai domolit odată cu situația geopolitică de la nivel mondial, dar care și-a revenit la finalul lunii martie, conform lui Cosmin Cismaș, Business Development Manager, Destine Holidays.

În acest an, turiștii au optat atât pentru vacanțele de tip circuit, cât și pentru cele de tip city break, iar cele mai căutate destinații au fost: Turcia, Grecia, Egipt. Momentul de achiziționare variază de la ofertele early booking la cele last minute, turiștii dorind să beneficieze de reduceri, a completat acesta.

Și la această ediție, operatorii pregătesc oferte early bird, astfel încât în acest weekend cei ce vizitează târgul își pot stabili vacanța pentru anul următor. Rezervarea vacanțelor de tip early booking vine cu avantajul de a alege cele mai bune unități de cazare disponibile, în comparație cu ofertele de last minute care sunt reduse, însă fac referire doar la ce rămâne nerezervat. Apoi, o vacanță planificată din timp are mai multe premise de a transforma într-o experiență de neuitat.

“După o perioadă în care turiștii au avut opțiuni limitate de călătorie din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, Târgul de Turism Touristica, revine în format fizic la Vivo Cluj Napoca.

Avantajele sunt multiple pentru turiști: beneficiază de reduceri suplimentare pentru rezervările făcute la târg, au la îndemână toată plaja de destinații de la cele cu tradiție precum Turcia, Grecia sau Egipt, la cele exotice precum Punta Cana sau Maldive, și au în același loc consultanți care cunosc destinațiile și unitățile de cazare pe care le rezervă.

Recomandăm rezervarea vacanțelor prin agenții de turism de încredere, pentru că în cazul unor situații neprevăzute, acestea pot să intervină și să găsească soluții.” – Carmen Ciocian, organizator Târgul de Turism Touristica.

Târgul poate fi vizitat de vineri până duminică între orele 10:00 – 22:00. Accesul vizitatorilor este gratuit!

„Touristica” este cel mai mare târg de turism din regiunea Transilvaniei, aflat sub semnătura Libero Events și facilitează legătura dintre agențiile de turism și pasionații de călătorii din România.

Sursă foto: Freepik