Irina Markovits

Prezentare: Garderoba-capsulă

În ADN-ul Irinei se amestecă rafturile de cărți cu umerașele de haine. Consultant de stil, personal shopper, blogger și jurnalist fashion, creator de imagine pentru personalități din business și politică. O putem numi un educator de frumos.

Irina te ajută să înțelegi cu ce rezonezi din punct de vedere estetic, pentru ca apoi să te îndrume către alegerile corecte – culori, imprimeuri, croieli, accesorii –  din acest punct cu siguranță vei îndrăzni să îți folosești mai mult creativitatea.

Fostă jurnalistă în presa feminină, în 2004 a deschis Image Matters, primul birou de consultanță de stil și imagine din România, iar 2 ani mai târziu a lansat blogul StyleDiary.ro, una dintre cele mai cunoscute și apreciate platforme de educație stilistică și estetică de la noi.

În ultimii 10 ani  a fost implicată în diverse proiecte de fashion styling și fashion retail training cu multe branduri de retail fashion, de la Băneasa Shopping City sau AFI Cotroceni, până la Marks&Spencer, Stefanel, Nissa, MaxMara sau Debenhams. În portofoliul ei de de workshop-uri pe teme legate de imagine au intrat, printre alții: Adobe, AirFrance, Avon, British-American Tobacco, Carrefour, Citibank, Google,  GenPact,  Herbalife, Holcim, IBM/ Lenovo, Kaufland, Petrom/ OMV, Sephora, Orange, Oracle, OTP Bank, Procter & Gamble și mulți alții.

La The Woman Connect, prin “Garderoba-capsulă” , Irina va crea pentru participante câteva exerciții practice pentru a descoperi trecerea de la “dulap” la “garderobă”. Se va accentua definirea stilului personal, stabilirea paletei de culori preferate, să decizi croielile ce vor fi purtate, legătura între stilul hainelor și stilul tău de viață, să îți creezi garderoba-capsulă ideală, să îți triezi garderoba și să îți organizezi dulapul și să îți stabilești o listă cu cel puțin 20 de ținute-cheie pentru tine.