Lansarea Ultraboost Light marchează un moment istoric pentru adidas

– adidas lansează Ultraboost Light, un pantof de alergare ce încorporează o inovație revoluționară în segmentul materialelor utilizate. Light BOOST are o textură cu 30% mai ușoară în comparație cu modelele anterioare Ultraboost.

– Materialul Light BOOST a fost conceput pentru amortizare, confort și pentru o capacitate de reacție îmbunătățită, încorporând sute de capsule BOOST ce se activează la fiecare pas de alergare.

– Ultraboost Light va fi disponibil în magazinele adidas și la partenerii de retail selectați, începând cu 3 martie.

Lansarea Ultraboost Light, cel mai recent membru al emblematicei game de pantofi de alergare Ultraboost, marchează un moment istoric pentru adidas. La un deceniu de la introducerea tehnologiei BOOST, noul model Ultraboost Light este dovada permanentei preocupări a adidas de a duce inovația la nivelul următor și de a dezvolta pantofii perfecți pentru diferitele tipuri de alergători, integrând feedback-ul consumatorilor.

Noii Ultraboost Light încorporează un material nou, revoluționar – Light BOOST, cu 30% mai ușor, ce oferă amortizare perfectă la fiecare pas, confort, capacitate de reacție de neegalat și o senzație de energie maximă fiecărei alergări.

Simon Lockett, Footwear Product Marketing Category Director, la adidas, a declarat: „Noi, la adidas, știm că alergatul este personal. Fiecare are un scop diferit și, prin urmare, cerințe diferite pentru pantofii de alergare. De aceea, căutăm în permanență modalități de a ne îmbunătăți produsele pentru comunitatea de alergători adidas. Cu ajutorul tehnologiei revoluționare, materialul Light BOOST, oferă alergătorilor aceleași beneficii ca modelele anterioare Ultraboost, într-o siluetă mai ușoară.

Noii pantofi de alergare adidas Ultraboost Light încorporează:

Un L.E.P reproiectat: Linear Energy Push care se găsește pe talpa pantofului a fost reproiectat pentru a optimiza capacitatea de reacție și a lucra în armonie cu noul material Light BOOST.

–  Partea superioară PRIMEKNIT+: Construită pentru confort și respirabilitate optimă, partea superioară este ușoară și perfect adaptabilă piciorului.

–  Cauciuc ContinentalTM natural Performance: Integrat în talpă, pentru a oferi tracțiune optimă pentru o alergare sigură în orice condiții meteorologice.

–  O amprentă de carbon cu 10% mai mică: noul Ultraboost Light are o amprentă de carbon mai mică în comparație cu versiunile anterioare.

Noul Ultraboost Light se va lansa în varianta de culoare albă, cu detalii roșu-solar și negru și va fi disponibil în magazinele adidas din toată țara și la partenerii de retail selectați.

Pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a tehnologiei BOOST, adidas dezvăluie, de asemenea, o ediție specială a modelului Ultraboost Light, în culoarea neagră, cu detalii negre și galbene – același design care se regăsește pe Energy Boost, primul model adidas cu tehnologie BOOST.

 

Despre adidas

adidas este lider global pe segmentul industriei de sportwear. Cu sediul central în Herzogenaurach, Germania, compania are peste 61.000 de angajați pe întreg globul și a generat vânzări de €21.2 miliarde de euro în 2021.