Loredana, Horia Brenciu și Aurelian Temișan pe scena musicalului „MAMMA MIA!”, la Cluj

După marea premieră din 24 mai și spectacole din 25, 26, 27 mai de la Sala Palatului, din București, celebrul musical „MAMMA MIA!” ajunge în Cluj, unul dintre cele mai efervescente orașe ale țării. Melodiile legendarei trupe ABBA vor răsuna la Sala Polivalentă din Cluj în interpretarea Loredanei, a lui Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Ana Munteanu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Jazzy Jo, Silviu Mircescu, Cristina Danu, Flavia Mihășan, Alexandru Săndulescu și Marius Moldovan.

The Woman Magazine_MammaMia

Reprezentația din 1 iunie, de la Sala Polivalentă din Cluj, este totodată și premiera spectacolelor ce vor avea loc în țară. „Mamma Mia!”, musicalul care a cucerit întreaga lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, va spune o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie. Personajele vor fi întruchipate de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români, într-o producție de amploare, prima de pe Broadway produs 100% independent, în România!

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în New York, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”.

The Woman Magazine - Mama Mia 2

Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” și până la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, în jurul lumii. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale.

Biletele sunt disponibile pe mammamiathemusical.ro, pe iabilet.ro și, în curând, și la casa de bilete a Sălii Polivalente din Cluj.