Mădălina Ureche, Mob Tattoo: „Funcţionăm sub motto-ul `Suntem cea mai tare echipă!`”

Fiecare dintre noi are o pasiune sau un domeniu în care excelează. Însă, un fapt observat deseori este acela că nu întotdeauna jobul pe care îl avem are legatură cu pasiunea şi abilităţile care ne fac speciali.

Am întâlnit persoane care îşi desfășoară activitatea de ani buni în domenii ce continuă să le ştirbească personalitatea, prin impunerea de norme şi reguli rigide, influențându-le mai puţin benefic spiritul creativ. Chiar dacă aceştia au abilităţi artistice, continuă să se formeze într-un domeniu care se află la polus opus faţă de locul unde ar trebui să fie.

Mădălina Ureche reprezintă unul dintre puţinele exemple de curaj, asumare şi talent desăvârşit, care a reuşit să îşi transforme pasiunea în afacere. În acest caz, nu mă refer la jobul zilnic, resursă constantă de venit, ci la o afacere de familie, prin care se îmbină armonios viața familială și cea profesională. Pe Mădălina am cunoscut-o acum mulți ani, dar nu personal, ci prin munca pe care o face, reușind să dea viață unui local, al unui vechi prieten.

Atunci am rămas impresionată pentru prima dată. Urmărindu-i cariera, am descoperit un om cu un talent deosebit, căruia i se potrivește perfect ceea ce a ales să facă. De curând, a devenit mămică, dar acest nou statut nu i-a afectat activitatea, dimpotrivă, i-a oferit imboldul de care avea nevoie pentru a excela.

Alsolventă a Facultății de Arte și Design din Cluj-Napoca, secția grafică, Mădălina deține salonul Mob Tattoo și reușește, împreună cu soțul său (Alex Ureche) și echipa sa de tineri artiști (Irina Simion și Kristof Kelemen), să satisfacă cele mai riguroase și rebele cereri. Mădălina contribuie astfel la desăvârșirea, ca personalitate, a tuturor clienților săi, care aleg să se exprime, apelând la această formă a artei, atât de populară în prezent.

Când ai realizat că îți dorești să ai propria afacere?

Am realizez acest lucru în momentul în care m-am gândit la o familie. Din start m-am gândit la „a face ceva împreună”. Cu susținerea soțului meu, am reușit!

Sursa foto: Arhiva personală
Sursa foto: Arhiva personală

Cum se împacă statutul de antreprenor cu cel de mamă și soție?

Aceste roluri se împacă foarte bine, pentru ca sunt o persoană foarte calmă și calculată și am parte de ajutorul soțului meu, atât în administrarea afacerii, cât și în creșterea fiul nostru. Este o balanță care, dacă nu reușești să o echilibrezi, te poate face să pierzi totul. Nu este deloc ușor, dar noi funcționăm sub motto-ul   „Suntem cea mai tare echipă!”

Care consideri că este secretul transformării pasiunii în afacere?

Atunci când îți faci treaba bine, se creează clientela, căreia trebuie să îi faci față. Secretul este să îți dorești să faci ceva pe termen lung din pasiunea ta. Această viziune te va motiva să excelezi.

 Care este idealul tău profesional?

Nu pot să spun că mi-am stabilit un ideal profesional. Tot ce îmi doresc este să dau sută la sută din puterile mele în această direcție profesională. Sunt sigură că nu voi avea limite!

Dacă ai putea să te caracterizezi în trei cuvinte, care ar fi acelea?

Cred că m-aș caracteriza prin: ECHILIBRATĂ, CALMĂ, RESPONSABILĂ.

By Diana Arieșan – editor contribuitor The Woman

Sursa foto - Marta Popescu Photography

Diana este profesor pentru învățământul preșcolar cu o experiență de peste 11 ani și autorul cărții „Abis în dealul sihastru”, lansată în anul 2013 (Editura Grinta, Cluj-Napoca). În anul 2015 a devenit membru al Cenaclului UBB, proiect realizat în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a Școlii Populare de Arte „ Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca, secția retorică, Diana are preocupări pentru artă, sub toate formele sale. În perioada 2012-2014 a fost membru al trupei de teatru „ Pavlov 25”, iar în prezent își consolidează abilitățile de retor în cadrul diferitelor evenimente culturale.