Manichiura French – perfectă pentru fiecare zi! Câteva sfaturi de la Cupio

Manichiura este cartea de vizită a oricărei femei, iar mâinile și unghiile au nevoie de o atenție și o îngrijire specială.

Dacă îți dorești un look clasic, dar totuși șic atunci ar trebui optezi pentru o manichiură french. Reinventată şi reinterpretată, manichiura french nu cred va ieși prea curând din tendințe. Și nici nu ar avea de ce, pentru este un tip de manichiură ce pune în valoare orice formă de unghie și oferă un aspect elegant.

Acest tip de manichiură este ușor de realizat și il poți obține chiar și acasă, fără să fii nevoită să mergi la salon. Iată ce pași trebuie să respecți pentru a avea o manichiură perfectă și în tendințe. Pentru a obţine o manichiură french ireproşabilă trebuie să știi că orice manichiură începe cu crearea unei baze bune, aşa că prima dată pregătește cu grijă patul unghial. Poți aplica, desigur și un strat de bază, acesta ajută foarte mult, deoarece protejează patul unghial. De asemenea, un Base Coat asigură o durată mai mare de rezistență a ojei pe unghii, netezeste patul unghial și asigură o aderență mai mare a lacului de unghii.

În primul rând, ai nevoie de o bază de culoare, specială pentru manichiura french, aceasta poate fi incoloră sau de ce nu în nuanțe de roz sau crem.

De curând, Cupio a lansat câteva nuanțe foarte drăguțe pentru manichiura french.

hqdefault

 

Poți alege nuanțe neutre, care reprezintă o abordare mai clasică, sau poți opta pentru culori luminoase, de exemplu, este foarte potrivită nuanța French Peach de la Cupio In the City sau de ce nu French Latte.

Apoi, pentru a trasa smile-line-ul, vei avea nevoie de o ojă alb mat, însă dacă îți dorești să fii mai îndrăzneață ca alternativă pentru vârful alb, poți încerca mai multe variante de french trendy. în timp ce pe restul unghiei vei folosi un lac roz, sau beige, pe vârf putem folosi ojă în nunțe puternice sau chiar lac neagru.

O altă variantă la modă este să foloseși ojă albă pentru smile-line, iar restul unghiei să fie colorat. În funcție de cât de îndemânatică ești, îți poți ușura munca folosind benzi speciale pentru manichiura french. Benzile te ajută să trasezi o linie perfectă pe varful unghiei. Dimensiunea liniei depinde într-adevăr de preferințele personale, însă totuși, trebuie să luați în calcul câteva aspecte: dacă aveți unghiile scurte, este mai bine ca smile-line-ul să fie mai mic, altfel va oferi un aspect de degete scurte și va arăta dezechilibrat. Același lucru este valabil și în cazul în care patul unghiilor este mare, un vârf mai scurt nu va echilibra.

De asemenea, un kit de manichiură ți-ar fi de mare ajutor, pentru că îți oferă tot ce ai nevoie.

La final, pentru a te bucura mai mult timp de manichiura ta, aplică un strat de Top Coat și așteaptă câteva minute până se usucă. Top Coat-ul confera luciu unghiilor si prelungeste rezistenta lacului de unghii oferă un finisaj perfect al manichiurii.