MED.COSMETICS by Dr. Constantin Stan. Gama Cronos Med de îngrijire a pielii

Dr. Constantin Stan, fondatorul rețelei nr. 1 de chirurgie și medicină estetică, introduce o nouă paradigmă în îngrijirea și rejuvenarea pielii, prin lansarea Gamei MED.COSMETICS by dr. Constantin Stan. Această gamă inovatoare de produse cosmetice a fost dezvoltată de Cronos Med, în colaborare cu tehnologia de ultimă oră a companiei La Fontaine, cu peste 40 de ani de experiență în industria cosmeticelor.

MED.COSMETICS by dr. Constantin Stan aduce îngrijirea pielii la un nivel superior, combinând excelența și expertiza medicală cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, concentrate într-o gamă exclusivă de 12 produse. Aceste produse au fost dezvoltate și testate cu cea mai mare atenție, pentru a oferi pacienților o linie de îngrijire a pielii 360 de grade, care să acopere atât tratamentele personalizate din clinicile Cronos Med, cât și îngrijirea la domiciliu.

De la formulele lor inovatoare până la ambalajele sofisticate și recipientele concepute pentru refill, fiecare detaliu a fost gândit cu atenție pentru a asigura o experiență unică de îngrijire a pielii. Andreea Berecleanu, o prezență emblematică, elegantă, în domeniul frumuseții, este imaginea acestor produse, care pot fi testate în clinicile Cronos Med după o analiză profundă a tenului.

Produsele care fac parte din Gama MED.COSMETICS sunt:

-MED.CLEAN – Formula ce curăță în profunzime porii și conferă pielii strălucire, fără a afecta procesul natural de hidratare. Potrivită pentru toate tipurile de piele.

MED.PEEL MASK – O mască eficientă pentru o varietate de probleme ale pielii, de la riduri fine la pete hiperpigmentare. Potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea foarte sensibilă și deshidratată.

MED.EXFOLIANT – Un peeling delicat cu pH 6.5, ideal pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și reglarea hiperpigmentării. Potrivit pentru pielea foarte uscată, sensibilă și alergică.

MED.BRIGHT – Un serum multifuncțional care corectează nuanța neuniformă a pielii și hiperpigmentarea, iluminând tenul și luptând împotriva îmbătrânirii premature.

MED.PURE – O soluție extrem de eficientă pentru pielea congestată sau problematică, cu un efect calmant și antiinflamator. Potrivită și pentru pielea sensibilă.

-MED.FILLER – Un serum cu triplu efect: strângerea pielii, netezirea ridurilor și hidratarea intensă. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

MED.CALMING MASK – O mască cu efect calmant și reglare a pigmentării, potrivită pentru tenurile neuniforme.

MED.RELIEVE – O cremă cu acțiune de 24 de ore, concentrată pentru calmarea rapidă a pielii stresate.

MED.CARE RICH – O formulă hrănitoare pentru pielea fără fermitate, laxă și stresată, cu efect profund de regenerare.

MED.PROTECT – Un amestec activ de înaltă calitate care întărește protecția pielii împotriva influențelor mediului.

MED.EYE LIFT – Un complex de cremă și serum pentru zona ochilor, care reduce ridurile și îmbunătățește aspectul pielii.

MED.HAND REPAIR – Un serum pentru mâini cu acțiune de peeling, hidratare și strălucire.

“Vom începe această aventură frumoasă împreună cu partenerii mei, pe care îi cunosc de o viață și care sunt în industria frumuseții de peste 45, respectiv 50 de ani, Gabriela și Helmut La Fontaine.
Frumusețea pielii nu se face astăzi cu un produs care a apărut peste noapte și mâine uităm de el. Frumusețea este o sarcină permanentă.”
a declarat Dr. Constantin Stan.

Gama MED.COSMETICS by dr. Constantin Stan a fost lansată în prezența echipei dr. Stan, a brand ambasadorilor Cronos Med și a celor 2 pionieri în industria frumuseții: Helmut și Gabriela La Fontaine.

Despre Cronos Med:

Cronos Med, prima clinică privată de medicină estetică din România și din Europa de Est, creată în 1991 de chirurgul Constantin Stan, continuă să ofere cele mai avansate soluții pentru frumusețe și sănătate în portofoliul său în continuă expansiune. Cu peste 32 de ani de experiență, grupul Cronos Med reprezintă cea mai mare rețea de clinici de estetică medicală din țară, oferind soluții avansate pentru îngrijirea pielii și frumusețe.

Despre La Fontaine:

Compania La Fontaine aduce peste 40 de ani de experiență în industria cosmeticelor, contribuind la dezvoltarea produselor MED.COSMETICS cu tehnologie de vârf și ingrediente de cea mai înaltă calitate.