Meghan Markle, de la dragostea pentru munca de caritate la logodna regală

„Suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiți și îndrăgostiți.”

(Meghan Markle, interviu Vanity Fair)

Actrița și modelul american, în vârstă de 36 de ani, Meghan Markle a devenit astăzi logodnica Prințului Harry. Aceștia au o relație oficială din luna iunie a anului trecut.

meg1

Începând cu anul 2011, Meghan a portretizat-o pe Rachel Zane, în serialul „Suits” și este cunoscută și pentru rolul său de agent special, Amy Jessup, din thrillerul SF „Fringe”.În luna septembrie a acestui an, în timpul unui interviu pentru Vanity Fair, Meghan a vorbit pentru prima dată, în public, despre dragostea ei față de prințul Harry:

„Suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiți și îndrăgostiți. Ne-am întâlnit în mod discret timp de șase luni, înainte de a deveni o știre și am lucrat în tot acest timp. Singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor.”

meg5

Meghan Markle a crescut la Hollywood, Los Angeles, unde, de la vârsta de cinci ani a fost educată în cadrul mai multor școli private. La început, a ales să-și desfășoare activitatea ca freelancer, în calitate de caligraf, când a semnat mai multe contracte în actorie și modeling. Meghan a apărut în două filme ale anului 2010, „Get Him to the Greek” și „Remember Me”, dar și un film din anul 2011, „Horrible Bosses”.

A apărut și în filmul „The Candidate”, în anul 2012, dar și în episoade din: „Century City”, „Cuts, Love”, „Inc.”, „The War at Home”, „90210”, „Knight Rider”, „Without a Trace”, „The Apostles”, „CSI: NY”, „The League” și „Castle”. Meghan Markle a fost, de asemenea, și fondatorul și redactorul-șef al site-ului web Tig.

meg4

Dragostea lor comună pentru munca de caritate

Unul dintre lucrurile care i-a adus împreună pe Harry și Meghan a fost dragostea lor comună pentru munca de caritate. În anul 2016, Meghan Markle a fost numită ambasador global pentru World Vision Canada și a vizitat Rwanda, promovând campania agenției pentru furnizarea apei potabile, sigure și curate.

De asemenea, ea a colaborat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen, fiind și consilier pentru organizația internațională de caritate One Young World, statut care i-a oferit prilejul de a care a dezbate subiecte legate de egalitatea de gen și de sclavia modernă, la summitul anual din Dublin. A participat, de asemenea, la summit-ul One Young World din Ottawa, în anul 2016.

meg6

Origini regale comune

Meghan este o rudă îndepărtată a prințului Harry. Strămoșii lor comuni sunt Elizabeth Bowes (1505-1572) și soțul ei, Richard Bowes, fiul lui Sir Ralph Bowes, din Streatlam Castle, County Durham, strămoșii Reginei Elizabeth,  Regina Mamă.

Harry a întâlnit-o pe Meghan prin intermediul designerului Misha Nonoodin, soția lui Alexander Gilkes, unul dintre prietenii vechi din școală a lui Harry. Acesta are multe legături cu familia regală, participând și la nunta Prințului William cu Kate Middleton.

meg3

Rachel Meghan Markle, actrița cu cele mai multe căutări pe Google în 2016

Meghan nu este numele ei de la naștere, numele real al lui Meghan fiind Rachel, deci numele complet de acum este Rachel Meghan Markle. Aceasta nu a dezvăluit niciodată acest lucru, alegând să folosească întotdeauna numele ei intermediar, care este și numele ei de scenă.

Fiind și cea mai bună prietenă a Serenei Williams, actrița se află acum centrul atenției mass-media, mai mult ca niciodată. Anunțul logodnei de astăzi, 27 noiembrie 2017, a adus și câteva detalii despre nuntă, cuplul intenționând să se căsătorească în primăvara anului 2018.

By Diana Arieșan – editor contributor The Woman

Processed with MOLDIV

Diana, profesor pentru învățământul preșcolar, cu o experiență de 12 ani în domeniu, este autorul cărții „ Abis în dealul sihastru”, lansată în anul 2013 (Editura Grinta, Cluj-Napoca). În anul 2015 a devenit membru al Cenaclului UBB, proiect realizat în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a Școlii Populare de Arte „ Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca, secția retorică, Diana are preocupări pentru artă, sub toate formele sale. În perioada 2012-2014 a fost membru al trupei de teatru „ Pavlov 25”, iar în prezent își consolidează abilitățile de retor în cadrul diferitelor evenimente culturale.

Surse foto: express.co.uk, besthealthmag.ca, vogue.co.uk, ca.hellomagazine.com, vanityfair.com