Monica Eugeniu

Prezentare: Energia și succesul tău!

 

Prin cântec și joc, Monica Eugeniu îți va spune de ce energia ta este infinită și ce poți construi cu ea pentru a-ți asigura succesul în tot ceea faci.

Un om cald și plin de energie pozitivă, Monica Eugeniu este unul dintre pionierii în domeniul resurselor umane, începându-și cariera în 1996. Speaker în cadrul The Woman în 2017, Monica Eugeniu a susținut unul dintre cele mai animate workshopuri pentru cele peste 100 participante care au folosit instrumente muzicale pentru eliberare și cunoaștere.

Cariera și-a dezvoltat-o în companii multinaționale, având astăzi peste 20 de ani experiență în munca cu oamenii. În 2004, a făcut un pas esențial în cariera ei: a fondat ‘learning about’® pe care o conduce astăzi în calitate de Managing Director.

Pentru a inspira, consolida și crea, Monica a făcut din compania sa un scop în a ajuta oamenii. A lucrat cu persoane din diferite domenii, iar pasiunea pentru leadership a făcut-o una dintre cele mai bune femei în susținerea activităților de teambuilding.

La The Woman Connect, Monica te va inspira și îți va readuce energia pe care crezi că ai pierdut-o.