Monica Eugeniu – Attitude & Performance teams coach at Learning About

Monica Eugeniu este pionier în domeniul Resurselor Umane, urmând această carieră încă din 1996. Și-a dezvoltat activitatea în Resurse Umane în cadrul companiilor multinaționale, având în prezent mai mult de 22 de ani în activitatea ei alături de oameni,  dezvoltarea echipelor și managementului.

De 15 ani, Monica a creat compania „learning about”, care oferă ateliere creative, de inspirație, de consolidare și aliniere cu claritate a echipelor, atât în business, cât și în sport. Obiectivele ei profesionale sunt creșterea nivelului de performanță în cadrul corporațiilor, dezvoltarea echipelor și crearea unei culturi de limbaj înalt în leadership, motivarea și inspirarea oamenilor pentru a-și atinge următorul nivel de performanță și pentru a obține noi pasiuni, noi perspective, angajament personal și o nouă atitudine, atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală.

Pentru a promova valorile puternice în leadership și întreg potențialul personal, din 2011, Monica este inițiatorul conferințelor „Călătorie spre Valori”, alături de cele mai cunoscute personalități românești din diferite domenii de activitate, pentru a oferi audientelor noi perspective, posibilități nelimitate de dezvoltare și modul în care noi perspective și atitudini influențează realitatea noastră și a celor din jur.