MURMUR POP UP STORE, din nou la Cluj-Napoca!

MURMUR, brand-ul românesc favorit al vedetelor de peste hotare, precum Madonna, Lady Gaga sau Pamela Anderson, aduce eleganța și rafinamentul în centrul Clujului cu un eveniment pop up de excepție, realizat în colaborare cu Oberjin Club și DaPino.

Prezent în Cluj-Napoca între 10 și 12 noiembrie, orele 11:00-20:00MURMUR x Oberjin Club x DaPino se descrie ca un eveniment exclusivist pe parcursul a trei zile, în cadrul căruia echipa MURMUR va dezvălui publicului larg universul său, atât printr-un eveniment privat, cât și printr-o experiență deschisă publicului care dorește să descopere, să probeze și să cumpere piesele cu design-ul recognoscibil ce poartă semnătura MURMUR.

EVENIMENT PRIVAT

În cadrul primei seri a evenimentului, într-o atmosferă intimă, MURMUR a invitat oaspeții speciali să pătrundă într-o lume de rafinament și senzualitate – designer-ul Andreea Bădală a însoțit publicul de-a lungul prezentării, păstrând tradiția impusă în anii ‘50 de mari case de modă, precum Dior: ținutele au fost explicate până la cele mai mici detalii de creație, inspirație și construcție, iar invitații s-au bucurat de  sfaturi de fitting și styling chiar de la creatoarea brand-ului.

Publicul larg a fost invitat să participe virtual la eveniment, fiecare prezentare fiind transmisă live pe pagina de instagram @murmurclothing.

EXPERIENȚA POP UP STORE

Începând de astăzi, brandul MURMUR deschide porțile unui pop-up store între orele 11:00 și 20:00, oferind o experiență unică de shopping. Alături de echipă și de head designer, pop-up store-ul va găzdui experiențe de fitting cu piese din toate colecțiile MURMUR, inclusiv cea mai recentă lansare, Toamnă/Iarnă ‘23. De la rochii și body-uri pentru ocazii speciale, la piese potrivite pentru orice moment al zilei, publicul va avea șansa să probeze și să cumpere instant sau să opteze pentru servicii made-to-measure pentru piese personalizate.