NOAH Smart Hybrid Tehnologia și natura împreună

Am fost de multe ori întrebați despre planurile noastre de viitor. Când lansăm un model cu formă pătrată, unul pentru copii sau chiar un model automat. Dar parcă o singură întrebare ne-a rămas întipărită: „V-ați gândit la un ceas smart?”

În timp ideea a prins rădăcini și, după primele calcule și schițe, avea să se nască conceptul care să pună împreună unul din cele mai importante elemente din natură, lemnul, și ceea ce ne înconjoară și folosim zi de zi: tehnologia.

NOAH Smart Hybrid – Primul ceas hybrid din lemn construit vreodată

Noul nostru model face parte dintr-o categorie relativ nouă în domeniul orologiei, fiind un hibrid inteligent. Acesta păstrează aspectul unui ceas analog, clasic, însă într-un mod subtil, prin elemente grafice care nu au nevoie de un ecran, acoperă câteva funcții smart prin conectarea la un telefon mobil.

El ia prin esențe de lemn dedicate, dimensiune și tipurile de curele folosite: piele și nylon la modelul sport și doar piele la cel elegant.noah_smart_hybrid_heritage noah_smart_hybrid_active._series

Caracteristici principale

Un ceas nou în fiecare zi având… un singur ceas.

carcase_interschimbavile
Deși este primul ceas inteligent din lemn, nu ne-am putut opri aici cu inovația.

Acest model va avea un mecanism capsulat în metal, ceea ce va conferi ceasului rezistența la apă. Capsula metalică va avea însă o carcasă din lemn, continuând astfel să oferim doar atingerea caldă a acestuia.

Caracteristica cea mai interesantă este posibilitatea de schimbare a carcasei. În mai puțin de 1 minut, o persoană va putea să își schimbe fața ceasului cu una nouă, rezultând o combinație diferită de esențe lemnoase, potrivită pentru orice ocazie. Carcasele vor fi disponibile în diverse pachete cu ceasul, dar se vor comercializa și separat.

Și pentru că ascultăm mereu feedback-ul primit din partea clienților, vor fi disponibile curele interschimbabile.

Afișaj inovator al notificărilor

noah_smart_hybrid_notification

Pentru că este un ceas inteligent, trebuie să aibă câteva funcții care să ne ușureze și simplifice activitatea.  Din funcțiile inteligente ale ceasului enumerăm: notificare apel și mesaj (cu indicarea persoanei apelante), afișare număr de pași, world timer, find my phone, smart alarm, sleep tracking, SOS.

Hibridul nostru inteligent are la bază un mecanism format din 3 părți, fiecare afișând o informație diferită. În ceea ce privește gama Active, acesta include:

– un disc ce afișează ora

– un alt disc ce afișează notificările

– ac multifuncțional care va arăta după caz: minutele, numărul de pași și persoana apelantă.

Durata bateriei și aplicație suport

noah_smart_hybrid_app_pairing

Datorită tehnologiei bluetooth, ceasul se va putea conecta la un smartphone, unde prin intermediul unei aplicații dezvoltate de noi, se vor putea face toate setările pentru ca acest accesoriu să devină cel mai bun și ușor partener din viața de zi cu zi.

Cu toate că va fi mereu conectat cu telefonul, lipsa ecranului și afișajul inovator ne poate face să oferim o durată de viață a bateriei de peste 1 an.

În curând pe Kickstarter

Prinde Super Early Bird!

noah_smart_hybrid_package

NOAH Smart Hybrid este încă la stadiul de concept. Pentru a putea face posibilă realizarea lui, vom apela la o lansare internațională prin intermediul unei campanii de crowdfunding, pe Kickstarter.

Chiar la lansarea campaniei vor fi disponibile un număr limitat de ceasuri la prețul de 169$. Când ele se vor epuiza, următorul preț va fi 199$.

Pentru a afla primul de lansare și a rămâne la curent cu progresul proiectului, te invităm să te înscrii pe pagina dedicata www.noah-smart.com și să te alături comunității noastre.

Pentru alte sfaturi și întrebări, lasă-le un mesaj pe sitefacebook sau instagram.