Noutățile lunii octombrie pe Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Disney+ este locul ideal pentru a te bucura de o doză serioasă de producții cinematografice de Halloween – de la seria inspirată din înfricoșătorul roman Fiori (Goosebumps) al lui R.L. Stine, la mult îndrăgitul film Casa bântuită (Haunted Mansion), la clasicele Hocus Pocus și Coșmar înainte de Crăciun (The Nightmare Before Christmas), ambele sărbătorind anul acesta 30 de ani de la lansare!

Dacă ești pasionat de documentare, pune-ți pălăria de detectiv și scufundă-te în noua serie în 3 părți Coleen Rooney: Adevărata poveste Wagatha  (Coleen Rooney: The Real Wagatha Story), sau descoperă povestea din spatele legendei hip-hop Tupac Shakur cu serialul Dear Mama de la FX, regizat de premiatul Allen Hughes. 

Cu siguranță cea mai așteptată premieră pe Disney+ luna aceasta este sezonul 2 din Loki de la Studiourile Marvel, cu Tom Hiddleston în rolul principal.

 

COLEEN ROONEY: ADEVĂRATA POVESTE WAGATHA 

SERIE ORIGINALĂ ÎN 3 PĂRȚI 

Octombrie

Toate episoadele sunt disponibile

A fost scandalul de pe rețelele de socializare care a ținut întreaga țară cu sufletul la gură și a culminat cu un proces. Postările private ale vedetei britanice Coleen Rooney despre ea și familia ei sunt vândute pe ascuns unei publicații. Dar Coleen va merge până în pânzele albe ca să-l descopere pe vinovat.

Coleen Rooney The Real Wagatha Story. Coleen Rooney as herself in Coleen Rooney The Real Wagatha Story. Cr. Ben Blackall/Disney+ 2023.

 

LOKI DE LA MARVEL STUDIOS, SEZONUL 2 

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ 

6 Octombrie

Un episod nou pe săptămână

Sezonul 2 din “Loki” debutează după finalul șocant al sezonului 1, când Loki luptă pentru sufletul Autorității pentru Variația Timpului. Împreună cu Mobius, Hunter B-15 și o echipă de personaje noi și recurente, Loki navighează într-un multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos, în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer, a lui Miss Minutes și a adevărului despre ce înseamnă să deții liberul arbitru și un scop glorios. 

Sophia Di Martino as Sylvie in Marvel Studios’ LOKI, Season 2, exclusively on Disney+. Photo by Gareth Gatrell. © 2023 MARVEL.

 

FIORI 

SERIAL ORIGINAL 

13 Octombrie

Toate episoadele sunt disponibile 

Inspirat de seria de cărți de succes a lui R.L. Stine, “Goosebumps” urmărește un grup de cinci liceeni care pornesc într-o călătorie întunecată și întortocheată pentru a investiga dispariția tragică, cu trei decenii mai devreme, a unui adolescent pe nume Harold Biddle – descoperind în același timp secrete întunecate din trecutul părinților lor.

 

CASA BÂNTUITĂ 

FILM ORIGINAL 

4 Octombrie

Doar pe Disney+

Inspirat de clasica atracție din parcurile de distracții, filmul Casa Bântuită spune povestea lui Gabbie (Rosario Dawson), o mamă singură, care descoperă că locuința pe care o împarte cu fiul ei este bântuită de fantome enervante. Sperând să restabilească liniștea domestică, Gabbie recrutează o echipă pestriță de așa-ziși experți spirituali care să o ajute să scape casa de ocupanții supranaturali. Un amestec non-stop de acțiune, aventură și comedie, cu o distribuție de vedete care îi include pe LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis și Jared Leto, “Casa Bântuită” a fost scris de Katie Dippold și regizat de Justin Simien. Producătorii filmului sunt Dan Lin și Jonathan Eirich, iar Nick Reynolds și Tom Peitzman sunt producători executivi.

(L-R): Rosario Dawson as Gabbie, Tiffany Haddish as Harriet, LaKeith Stanfield as Ben, and Owen Wilson as Father Kent in Disney’s live-action HAUNTED MANSION. Photo Jalen Marlowe. © 2023 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

 

DEAR MAMA DE LA FX

SERIAL ORIGINAL 

4 Octombrie

Toate episoadele sunt disponibile

De la regizorul premiat Allen Hughes, Dear mama de la FX este un serial în cinci părți, profund personal, care sfidează convențiile poveștilor documentare tradiționale pentru a împărtăși o saga iluminatoare a mamei și fiului, Afeni și Tupac Shakur. Povestea lor este o cronică a posibilităților și contradicțiilor din SUA, de la o perioadă de fervoare revoluționară până la cel mai ostentativ deceniu al culturii Hip Hop.

DEAR MAMA “Changes” Episode 2 (Airs Friday, April 21). Pictured: (top) Tupac Shakur. CR: FX

 

Știai că?

Data de 16 octombrie marchează Centenarul Disney! Timp de 100 de ani, pasiunea noastră a fost să spunem povești. De la o generație la alta, cele mai mari povești trăiesc pentru totdeauna. Revedeți toate producțiile clasice și personajele Disney preferate, numai pe Disney+.

Dacă vă place Anatomia lui Grey, îți recomandăm să urmărești The Good Doctor: Shaun Murphy, un tânăr chirurg cu autism și sindromul savant, se mută de la o viață liniștită la țară pentru a se alătura unității chirurgicale a unui spital prestigios. Urmăriți primele trei sezoane din 11 Octombrie pe Disney+.

 

FILME ȘI SERIALE POTRIVITE PENTRU HALLOWEEN

În această toamnă, Disney+ invită publicul de toate vârstele să experimenteze o serie de filme, seriale TV și emisiuni speciale de Halloween. Găzduind o mulțime de povești clasice nostalgice și aventuri originale și sinistre, Disney+ are ceva pentru fiecare membru al familiei în această lună.

Baubaul / The Boogeyman
Disponibil din 11 Octombrie
Casa Bântuită / Haunted Mansion
Disponibil din 4 Octombrie
Apendice / Appendage
Disponibil din 18 Octombrie
Coșmar înainte de Crăciun / The Nightmare Before Christmas
Aniversarea a 30 de ani
Hocus Pocus
Aniversarea a 30 de ani 
Dosarele X / The X-Files
Sunt disponibile toate sezoanele
The Walking Dead Invazia Zombi
Toate sezoanele sunt disponibile
Buffy, Spaima Vampirilor / Buffy The Vampire Slayer
Toate sezoanele sunt disponibile
Descendenții / Descendants Toate filmele sunt disponibile

 

ALTE NOUTĂȚI ÎN OCTOMBRIE

Star Wars: Ahsoka – episodul final
Disponibil din 4 Octombrie
Crime în imobil / Only Murders In The Building  Ultimul episod din sezonul 3 
Disponibil din 3 Octombrie
Leii din Sicilia / The Lions of Sicily
Disponibil din 25 Octombrie
Binecuvântată Fie Petey / Praise Petey S1
Disponibil din 25 Octombrie
Trap Jazz
Disponibil din 27 Octombrie
LEGO Marvel Răzbunătorii: Cod roșu / LEGO Marvel Avengers: Code Red
Disponibil din 27 Octombrie
La limita cunoașterii, cu Jimmy Chin 
/ Edge of the Unknown with Jimmy Chin S1 Disponibil din 11 Octombrie
The Cleveland Show S2-4
Disponibil din 4 Octombrie

 

Foto copertă: Jamie Lee Curtis as Madame Leota in Disney’s live-action HAUNTED MANSION. Photo courtesy of Disney. © 2023 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.