Operațiunea bagajul pe repede înainte

Este vremea perfectă pentru o vacanță binemeritată, fie că ai planificat asta de luni bune sau ești pe ultima sută de metri. Așa că trecem la pasul următor, bagajul și ce ne luăm la noi în funcție de locul în care mergem.

1. City break oriunde la plajă.

Dacă alegeți ca destinație locuri unde vă puteți bronza în liniște, aveți aici un ghid cu ce nu ar trebui să vă lipsească din bagaj: protecție solară, loțiuni de corp răcoritoare și hidratante, ochelari de soare cu protecție UV, pălărie cu boruri largi, costume de baie, o rochie vaporoasă, încălțări comode, dar și ceva de seară.

Pentru serile răcoroase de pe malul mării, ar fi bine să “arunci” în bagaj și ceva mai gros. Puțină accesorizare nu a stricat niciodată, așa că putem adăuga măcar un inel sau un body chain.

1

De la stânga la dreapta:

Cămașă albă de vacanță Skin Deep X Pineberry, Loțiune după plajă Natural Nutrition, Cremă cu protecție solară Natural Nutrition, Inel Bogat Molecule F X SkinDeep, Costume de baie SkinDeep.

2. La munte.

Odată ce altitudinea crește, temperaturile vor scădea, dar nu semnificativ. Fii pregătită pentru drumeții: creme cu protecție solară, un kimono pentru o plimbare de seară și o pereche de pantaloni lungi care să te ferească de mușcăturile insectelor, dar cel mai important lucru, un rucsac încăpător.

3

De la stânga la dreapta:

Kimono MURMUR, Cremă cu protecție solară Hera Medical, Cremă de corp Hera Medical, Rucsac Colours Of My Life, Pantaloni ZA SCOOLARZ.

 

Toate produsele se găsesc în Molecule F Concept Store, Etajul 1, Promenada Mall, București și pe www.molecule-f.com

By Robert Prioteasa – Editor Contribuitor  The Woman