Pamela Anderson poartă MURMUR pentru editorialul unei prestigioase reviste de fashion

Pamela Anderson strălucește în brand-ul românesc MURMUR pentru editorialul unei prestigioase reviste de fashion 

Vedeta internațională Pamela Anderson a optat  pentru o piesă emblematică MURMUR în cel mai nou număr al prestigioasei reviste  Fashion Magazine Canada. Editorialul surprinde și celebrează transformarea și  renașterea ei recentă, iar alegerea vestimentară vine ca o completare a noii sale  direcții estetice. 

În acest an, Pamela Anderson revine în lumina reflectoarelor și pune stăpânire pe  propria poveste odată cu lansarea cărții “Love, Pamela”, dar și a documentarului  “Pamela: A Love Story” pe Netflix. 

În ediția digitală a Fashion Magazine lansată pe 14 septembrie, Pamela Anderson își  redefinește identitatea purtând Bra top-ul Sculpt de la MURMUR, o piesă-semnătură a brand-ului românesc îndrăgit peste hotare. 

Alegerea vedetei face parte din seria MURMUR Sculpt, lansată de designer-ul  Andreea Bădală încă de la începuturile brand-ului, în 2011, și își găsește inspirația în lenjeria vintage. Cu o construcție de cupe retro, realizat din satin premium italienesc  si detalii metalice aurii, Sculpt Bra Top este creat manual în atelierul MURMUR din  București. Piesa se regăsește online, dar și în showroom-ul din București, unde  consultanții stilistici MURMUR vor ghida doamnele în alegerea perfectă. 

Aceeași piesă MURMUR a fost aleasă și de alte vedete internaționale de-a lungul  anilor: Paris Hilton a purtat-o pe coperta Cosmopolitan Spain, iar Draya Michelle a  furat privirile tuturor, defilând pe străzile newyorkeze în bra top-ul Sculpt, la NY  Fashion Week. 

Sculpt Bra Top râmăne o piesă emblematică, ce reflectă nu doar rafinament și  senzualitate, ci și versatilitate: poate străluci atât în lumina reflectoarele, așa cum ne 

arată celebritățile, cât și în viața de zi cu zi, stilizat cu o pereche de jeans sau  pantaloni negri de stofă și un sacou. 

În seria Sculpt se regăsesc atât bra top-uri, cât și body-uri, fiind disponibile în mod  recurent pe negru, roșu și alb, și în funcție de sezon pe alte culori precum albastru  roial, roz pal, fuchsia sau nude. 

Despre MURMUR: 

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de  Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru  orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna,  

Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele  MURMUR de-a lungul anilor. 

Un interviu realizat cu fondatoarea brandului Murmur, Andreea Badala regasiti aici: