Portretul femeii Indwell – by Concepto

Concepto este brand-ul care reprezintă arhetipul femeii puternice, creionând prin linii minimaliste, tăieturi neconvenționale și alăturări cromatice spectaculoase, portretul unei femei dinamice și independente.

În interviul  acordat Revistei The Woman, Concepto ne împărtășește care sunt sursele de inspirație și piesele esențiale ale noii colecții de îmbrăcăminte, Indwell.

Care sunt principalele calități pe care un designer de succes trebuie să le întrunească?

Determinare, talent și o echipă bine închegată.

Procesul de creație din cadrul unui brand de modă reprezintă o activitate deosebit de complexă, motiv pentru care un designer de succes are nevoie de foarte mult curaj, determinare și creativitate. Talentul este un factor principal, dar nu este suficient în cadrul acestui domeniu competitiv. Este ușor să creezi haine, iar inspirație există peste tot în jurul nostru, însă adevărata provocare stă la baza creării unor piese care te scot din tipare și te fac să te simți extraordinar.

De unde vă inspirați în crearea unui nou concept?

Ne face plăcere să ne inspirăm din mediul urban, arta contemporană și imperfecțiunile lumii care ne înconjoară, dar adevărul este că imaginea unei femei puternice ne inspiră cel mai mult. Astfel, fiecare piesă pornește de la tipologia femeii care știe ce vrea și adoră provocările.

Jade Pants (2)

Care sunt piesele esențiale ale acestei colecții și cu ce se diferențiază față de celelalte?

Vedetele acestei colecții sunt incontestabil, piesele de piele și blănurile. Am creat rochii de piele care sparg tiparele prin decupaje și catarame, cizme de piele care vin până peste genunchi și piese din blană naturală creață pentru un maxim de răsfăț.

Marissa Dress (2)

Cum arată în esență, femeia Concepto?

Femeia Concepto este pasională, dinamică și cu totul neconvențională. Știe ceea ce își dorește de la viață și este stăpână pe propriul destin, îndeplinindu-și cu ușurință visele. Ea nu renunță niciodată, e lipsită de prejudecăți și găsește soluții creative pentru orice situație. Femeia Concepto are încredere în propriul instinct și își acceptă propria feminitate într-o manieră inedită.

www.conceptoline.com

Continuarea interviului, doar în numărul 2 al Revistei The Woman.