SARTO bespoke anunță colecția spectaculoasă a verii concentrată pe libertate și confort

SARTO bespoke anunță lansarea unei colecții speciale pentru sezonul de primăvară – vară 2021, orientată către un stil de viață activ al oamenilor pregătiți să înfrunte provocările. Colecția poartă numele Invincible. Adventurer. Yourself. și este inspirată din realitatea actuală și construită pe nevoile clienților.

 SARTO bespoke Invincible Adventurer Yourself 1

Elementul surpriză al colecției Invincible. Adventurer. Yourself. constă în diversitatea opțiunilor disponibile, iar atmosfera acesteia este construită în jurul ideii de a-i transpune pe cei care o poartă, fie și cu ajutorul imaginației, în destinații precum Monaco, Saint Tropez, Capri și chiar Miami.

Această colecție este un omagiu aniversar adus celor care au susținut evoluția brandului SARTO și care în ultimul an au ales să înfrunte pandemia și să conteste noua realitate, demonstrându-și reziliența, anduranța, invincibilitatea și spiritul aventuros. Invincible. Adventurer. Yourself. este a celor care, în fiecare zi, înfruntă provocările și cu fiecare pas le depășesc. Este o alegere excelentă pentru antreprenori, manageri și toți acei profesioniști care prețuiesc eleganța în business.

SARTO bespoke Invincible Adventurer Yourself 10

„De fiecare dată când pregătim lansarea unei colecții noi, pornim cu întrebarea: ce putem oferi în plus celor care o vor purta? Răspunsurile la această întrebare sunt scheletul pe care construim colecţia în sine. Apoi, mesajul colecţiei este un mix între valorile brandului, preocupările de actualitate ale publicului nostru şi, desigur, emoţia pe care dorim să o transmitem. În cazul acestei colecţii vorbim de libertate, relaxare, bucuria de a trăi la maximum fiecare moment și, în acelaşi timp, de puterea de a depăşi obstacole şi de a persevera. Aceasta este, dacă pot spune astfel, croiala acestei colecții. Și produsul final pe care fiecare client îl va descoperi este o îmbinare deosebită a materialelor premium și a experienței acumulate de SARTO în peste un deceniu de activitate”, a declarat Gabriela Tănase, Brand Manager, SARTO bespoke.

Gabriela Tanase

 

Piesele centrale din colecția lansată acum – costum, jachetă, pantaloni, vestă, cămașă – sunt realizate pe comandă, astfel încât este necesară o întâlnire cu unul dintre consilierii SARTO. Totuși, cei interesați pot descoperi informații detaliate despre fiecare produs pe site-ul SARTO, iar țesăturile și piesele ready to wear sunt disponibile în stoc.

„Clienții sunt cei care ne-au învățat că, atunci când îți prețuiești imaginea, imaginația te poate duce oriunde. În scenariile gândite pentru această colecție am avut în minte patru destinații: plajă, yacht, deșert și o cetate medievală. În realitate, cele peste 40 de ținute din colecție pot fi purtate oriunde, fie că vorbim de vacanță, nuntă sau birou, fie că ne gândim la evenimente, cum ar fi o nuntă, un safari sau o cină romantică în inima unui oraș faimos și excepțional. Esența colecției este dată de libertate și confort, atât fizic la purtare, cât și psihologic. Sunt piese care, pur și simplu, se cer admirate”, a declarat Matei Ladea, Managing Partner, SARTO bespoke.

 SARTO bespoke Invincible Adventurer Yourself 16

 

Despre SARTO bespoke

SARTO bespoke este primul atelier din România care a introdus costumele bespoke la standarde vest-europene și singurul care oferă toate cele trei servicii etalon în vestimentația masculină: bespoke, ready-to-wear și made-to-measure. SARTO bespoke integrează un serviciu profesionist de consiliere vestimentară cu stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură. Prin piesele vestimentare puse la dispoziția clienților compania propune un stil de viață diferit. Detalii suplimentare pot fi consultate pe pagina de Facebook SARTO bespoke sau pe site.