TeCOMM 2018: Cum crești rata de conversie cu 20% in eCommerce

Creșterea anuală a volumului de vânzări și a relevanței pe piața națională, completată de extinderea către noi piețe sunt doar câteva dintre preocupările principale ale fiecărui proprietar de magazine online. Daca vorbim de peisajul actual al comerțului online românesc, putem aminti doar cateva zeci de magazine online care se pot lăuda cu cifrele lor.

În acest context, marea majoritate se zbate pentru a avea conversii mai mari, fie că discutăm despre înscriere la newsletter, click pe un anumit banner sau achiziționarea unui produs de pe site.

GENNADIY VOROBYOV - speaker tecomm

Una dintre metodele prin care un magazin online poate să își crească rata de conversie este prin redesign, declară Gennadiy Vorobyov, co-fondator & CEO Netpeak Bulgaria (agentie de marketing digital). Gennadiy va fi prezent în cadrul TeCOMM pe data de 9-10 noiembrie 2018. Acesta susține o prezentare detaliată însoțită de un studiu de caz în care va explica cum poate să crească rata de conversie cu peste 20% în urma redesignului strategic. 

TeCOMM 2018: conținut live, întrebări reale, interacțiune cu profesioniști 

Main stage-ul din acest an pune accent prin speakerii prezenți la eveniment pe Greșeli în eCommerce și cum pot fi ele evitate, prin prezentarea studiilor de caz, prin experiența celor care urcă pe scenă, toate adaptate pieței de eCommerce actuale.  

Afis TeCOMM 2018 Cluj
“La ediția aceasta am decis să aducem în discuție și aspectele mai putin plăcute ale industriei. Având latură practică și motivațională, speakerii prezenți pe main stage au rolul de a puncta ce gresesc businessurile online, cum pot să corecteze sau să evite din start anumite greșeli. “ declară Iulia Pascal, Marketing Manager TeCOMM.  

Printre speakerii confirmați se numără: Ana Sipciu (Industry Manager, Google Romania), Ivan Imhoff (Founder&CEO Cognytive), Gabriela Lungu (Fondator, Wings), Petr Svoboda (CEO Shopsys). 

PETR SVOBODA - speaker tecomm

 

Secțiune nouă @TeCOMM

Fie că discutăm de platforme de eCommerce, cifre, grafice sau tooluri care ne ușurează activitatea, în online este, inevitabil, despre tehnologie. Tocmai de aceea, am adus în agenda TeCOMM o secțiune dedicată celor care stau în spatele tastelor: developerii. AI & Big Data MasterClass se adresează arhitecților de software, managerilor tehnici, dezvoltatorilor de Inteligență Artificială și specialiștilor în data science. Fiind un eveniment hands-on, AI & Big Data for developers reprezintă cadrul ideal de învățare, creare, dezvoltare și testare a programelor care au menirea de a ne schimba total businessul. MasterClassul dedicat dezvoltatorilor de inteligență artificială și Big Data are loc pe 9 Noiembrie 2018 și este parte din TeCOMM, evenimentul premium de eCommerce”, declară organizatorii. 

ANA SIPCIU - speaker tecomm

Preocuparea de zi cu zi a marketerului? Cifrele și performanța. Eveniment gratuit: #eComMornings by TeCOMM.

Până la TeCOMM Cluj-Napoca, organizatorii propun în 20 septembrie o discuție informală despre indicatori și eficiență în online marketing alături de Călin Biriș și comunitatea clujeană de comerț electronic. Binecuvântarea și blestemul marketingului online este că putem să măsurăm toate acțiunile – avem confirmarea imediată atunci când facem ceva bine sau când greșim. Cu toate acestea, spre surprinderea mea, prin ignorarea cifrelor uneori este permisă mediocritatea într-un domeniu atât de competitiv și exact, declară Călin Biriș, Senior Partner @Loopaa Marcom.

Care sunt punctele de discuție?

  • Ce cifre urmărim în marketing

  • Cum optimizăm comunicarea și campaniile de marketing

  • Cum gestionăm bugetele de promovare


Participarea este gratuită, locurile sunt limitate și este necesară o înscriere în prealabil (https://bit.ly/eCommornings). Detalii pe pagina de Facebook. Evenimentul are loc la ClujHub, în parteneriat cu Loopaa Marcom, Libero Events și Meron. 

Parteneri

Exponea, Netopia, Turkish Airlines, Kiss FM, DWF, eMag Marketplace, Filadelfia Turism, C-Solution, SMSLink.ro, Profitshare, Conectoo, iAgency.ro, Gomag, Online Mastery.