28 Iulie 2022: o nouă ediție The Woman – „Moștenirea”

Cea de-a 10 a ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman, eveniment anual dedicat leadershipului feminin, are loc anul acesta în data de 28 Iulie la Radisson Blu***** Cluj-Napoca, sub tematica „Moștenirea”.

 

Formatul evenimentului:

Evenimentul se desfășoară pe parcursul unei zile și are în structură 3 paneluri de discuții (pot să fie sub formă de dialog cu moderatorul sau prezentări individuale), o zonă expozițională pentru networking și creare de contacte și zona de socializare care culminează cu un cocktail la finalul evenimentului.

THE WOMAN CONFERENCE CLUJ NAPOCA2

 

Audiența:

În sală se regăsesc femei interesate de dezvoltarea lor profesională și personală, femei care se regăsesc în structura de middle-top management al unei companii, mici antreprenoare, influencers, iar bărbații sunt mai mult decât bineveniți în sală (sunt și ei câțiva).

THE WOMAN CONFERENCE CLUJ NAPOCA4

 

„Tematica acestei ediții face referire la Moștenire, cum este aceasta văzută din mai multe perspective și continuă practic ideile din revista print, ediția acestui an. Atât prin intermediul revistei, al interviurilor din revista online cât și prin conferință ne dorim să punem lumina pe acele femei care prin ceea ce fac pentru ele însele, pentru familia lor sau pentru cei din jur au un efect pozitiv asupra celorlalți. Pot să fie sfaturi de business, lecții de leadership, exemple concrete sau povești de viață. Toate acestea, menite să ne inspire și să ne motiveze să începem, dacă nu am făcut-o deja, să ne construim moștenirea” - Crina Ciocian, CEO The Woman. 

 

Printre speakerii edițiilor anterioare se regăsesc: Rucsandra Hurezeanu, Camelia Sucu, Maia Morgenstern, Catalina Ponor, Gabriela Szabo, Cristina Pîrv, Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu, Ana Maria Popescu, Amalia Năstase, Mirela Bucovicean, Irina Rimes, Dite Dinesz, Amalia Enache și multe alte femei, atât din țară cât și din străinătate, care au făcut performanță pe industria sau aria din care fac parte. 

THE WOMAN CONFERENCE CLUJ NAPOCA3

 

Într-o societate în care modele promovate sunt de cele mai multe ori superficiale, și nesănătoase pentru noile generații, scopul The Woman este acela de a prezenta exemple de femei care prin ceea ce fac, prin proiectele în care sunt implicate pot fi date ca exemple de urmat.

 

Printre primii speakeri anunțați ai acestei ediției se numără Larisa Iordache, medaliată olimpică și multiplă medaliată mondială și europeană și Elena Lasconi, Primarul Municipiului Câmpulung Muscel.

 

Ilustrația evenimentului este realizată de către artistul Irina Perju.

THE WOMAN CONFERENCE 2022 (2)

 

Larisa Iordache

Larisa Iordache este una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României.

A pășit pentru prima dată în sala de gimnastică la vârsta de doar 4 ani și timp de mai bine de 20 de ani a reușit performanțe remarcabile.

Pe parcursul carierei sale, Larisa a devenit medaliată olimpică (Londra, 2012), cvadruplă medaliată mondială (Anvers, 2013; Nanning, 2014; Glasgow, 2015) și de 14 ori medaliată europeană, devenind cea mai medaliată gimnastă la Campionatele Mondiale din istoria țării noastre.

Retrasă din activitatea de sportiv la doar 25 de ani din cauza unei accidentări, Larisa nu a putut sta departe de sala de gimnastică și, drept urmare, în prezent este antrenor de gimnastică, oferind mai departe către viitoarele gimnaste tot ceea ce ea a acumulat de-a lungul carierei sale.

 

Elena Lasconi

Elena Lasconi este Primarul Municipiului Câmpulung Muscel, devenind prima femeie care ocupă această funcția în istoria orașului.

Timp de aproape 25 de ani, aceasta a activat în domeniul presei, fiind în cadrul PRO TV reporter, realizator și moderator TV, producător, corespondent de război, prezentator, trainer sau sales manager. A luat parte, că om de presă, la evenimente cu adevărat impresionante, precum: Mineriadele din anul 1999, războaiele din Kosovo și Afganistan, cutremurul din 1999 din Turcia, alegeri prezidențiale, locale și parlamentare, vizita Papei Ioan Paul al Doilea sau a Președintelui George Bush în România, Summit-ul NATO sau aderarea României la Uniunea Europeană.

Consideră că Primarul este cel care are adevărata onoare să lucreze în interesul oamenilor, iar de când ocupă această funcție, Elena Lasconi a reușit să îmbunătățească nivelul de trai al câmpulungenilor. Printre realizările sale se numără: extinderea rețelei de gaze a orașului, reducerea la jumătate a facturilor de gaz și energie electrică, reducerea consumului de carburant pentru mașinile Poliției și ale Primăriei, începerea procesului de digitalizare a Primăriei, începerea construcției primului mall al orașului, creșterea numărului locurilor de parcare, renovarea Policlinicii orașului fără a cheltui bani publici sau atragerea de fonduri europene pentru comunitatea din care face parte.

 THE WOMAN CONFERENCE 2022

Biletele pentru participarea la conferință pot fi achiziționate de pe site-ul conferinței The Woman: www.conference.thewoman.ro.

Evenimentul The Woman este organizat de către Libero Events, iar poveștile edițiilor anterioare pot fi regăsite, de asemenea, pe site.

THE WOMAN CONFERENCE CLUJ NAPOCA6

THE WOMAN CONFERENCE CLUJ NAPOCA1