The Woman Connect 2019: deconectare, relaxare, workshop-uri, activități creative, sport și mai ales echilibru

Anunțăm cu bucurie o noua ediție The Woman Connect! În weekendul 9-11 august ne rezervăm timp nouă, deconectării de la rutină și reconectării la sine.

The Woman Connect este locul în care echilibrul, liniștea și relaxarea se întâlnesc. Activitățile zilnice, preocupările și stresul cauzat de toate acestea ne țin captivi într-un ritm pe care, de cele mai multe ori, nu știm să îl gestionăm și din care ne este greu să evadăm.

Ia o pauză de la agitația orașului și bucură-te de trei zile dedicate doar ție!

Ne încărcăm cu energie bună, luăm o pauză de la cotidian și mergem într-un colț de rai: Conacul Archia. Lăsăm deoparte deadline-urile, strategiile, planningurile și ne bucurăm de o experiență completă: liniște și relaxare, workshop-uri, activități creative, sport și mai ales echilibru.

Welcome to our world – The Woman Connect!

“Am pregătit trei zile cu activități menite să-ți reamintească de frumusețea locurilor fără semnal la telefon, care să te întoarcă la autenticitatea proprie, să-ți dea energia și motivația de care ai nevoie din când în când.

Vom avea alături de noi oameni care să completeze ce știai despre tine sau despre tine în raport cu cei din jur. Gazde primitoare care să ne inițieze în echitație și cultura acesteia, bucate alese și echilibrate care să-ți povestească despre tihnă și liniște.”

Vei cunoaște o comunitate frumoasă în mijlocul căreia te vei simți bine, vei învăța să-ți asculți mintea și corpul și pe care să le hrănești din toate punctele de vedere.

Ediția The Woman Connect 2019 ne conduce către o locație de vis – Conacul Archia.

Situat în județul Hunedoara, conacul pentru boieri contemporani reprezintă un mix de culori, detalii și texturi, care împreună, au scopul de a ne oferi experiența transilvăneană complexă.

Domeniul a ajuns la 10 hectare: camere tematice, restaurant gourmet, manej, grajduri, piscină, parcare inclusă. Cu deschidere spre orice loc frumos din Transilvania și conexiune cu natura.

Ne vom bucura, timp de 3 zile, de atmosfera contemporană, de ospitalitatea gazdelor noastre, precum și de activitățile în aer liber pe care locația le pune la dispoziție.

 

Locurile sunt limitate, iar primele bilete au fost puse în vânzare.

Cum a fost la ediția anterioară poți vedea aici:

the woman connect 2018 theodora golf club (2) the woman connect 2018 theodora golf club (4) the woman connect 2018 theodora golf club (5)the woman connect 2018 theodora golf club (1)