The Woman Magazine, din pixeli în culori și povești de succes

The Woman Magazine lansează al doilea număr al revistei print și marchează evenimentul printr-un cocktail exclusivist dedicat femeilor din Comunitatea The Woman, la Wonderland Hotel. Prosecco, socializare, atmosferă elegantă și premiera cover story-ului cu Monica Bîrlădeanu, actriță și antreprenoare. 

The Woman Magazine Fall/2017

Femeia convingătoare, care vorbește cu pasiune despre munca ei, femeia-lider al cărei portret este complet adaptat la cele trei planuri ale realității: fizic, social și spiritual este în ochii noștri femeia The Woman. O forță care reușește tot ceea ce își propune să facă și este inspirația pentru oamenii care o înconjoară și comunitate.

Aducem constant povești noi, sfaturi de business și interviuri inspiraționale precum și o față nouă print-ului existent. Cover story de excepție, prim-plan pe antreprenori, insight-uri utile printre insert-uri de lifestyle și frumusețe, căutate de către orice femeie. Punem accent pe conținut relevant, vizualuri captivante într-un format unic, pe care le lansăm cu un cocktail exclusivit, adresat comunității de The Woman.

roz

De la online la print, într-un ritm ambițios

Am pornit de la premisa că The Woman Magazine reprezintă tot ce-nseamna leadership. Leadership feminin. Prin poveștile pe care le facem cunoscute, sfaturile de business pe care le creionăm în interviuri, vocile pe care le amplificăm sau inițiativele pe care le susținem – inspirăm, educăm și dezvoltăm mediul de business local, regional și național.

Este obiectivul măreț pe care ni l-am asumat. “Bigger, better, bolder” este mai mult decât un scop în sine: o promisiune care prinde viață în revista print The Woman, sprijinită de un nume rezonant în industria cinematografică și antreprenoriat feminin: Monica Bîrlădeanu, cover story al acestui număr de excepție.

Am demonstrat că se poate, că orice idee prinde contur dacă ai oamenii și echipa potrivită alături. Știm că nicio idee grozavă nu a ajuns pe buzele tuturor pentru că totul a mers conform planului și indiferent de obstacole, pasiunea pentru ce facem ne-a adus în punctul în care ne aflăm azi.

The Woman: Conferință | Revistă | Evenimente conexe

The Woman este deja un brand, care cuprinde Conferința de Leadership Feminin The Woman, evenimentele conexe The Woman after 5pm! și Revista The Woman.

Luna martie este luna The Woman – Conferința de Leadership Feminin. Speakeri de renume internațional urcă anual pe scenă The Woman, locul ideal pentru educare, dezvoltare și socializare, unde participă peste 600 de femei la fiecare ediție.

Cover Story Credits:

MUA: Lidia Gligor (Vestige Centre Ville)

Hair: Simina Cheteles (Vestige Centre Ville)

Styling: Diana Flore

Foto: Emil Costruț

__________________________________________________________________________

Partererii ediției de toamnă a revistei The Woman sunt:

NOAH, Epics PhotoBooth, Cofetăria Dana, A24, ECCO, Concepto, Olivo, Wonderland Resort

01. Coperta