The Woman Parenting Workshops, pentru părinți interesați de educație continuă

România este pe locul al treilea din 42 de țări din Europa în fenomenul de bullying, conform Eurostat. 1 din 4 copii era umilit în mod repetat la şcoală, în faţa colegilor, iar 1 din 6 era bătut, potrivit unui raport din 2016. 7 din 10 declarau atunci că au fost martori ai unei situaţii de bullying la şcoală.

Bullying – fenomen de luat în serios, cu o amploare la nivel mondial

Nadia Tătaru, co-fondator și director general Radio Itsy Bitsy, proiect unic atât pentru România, cât și European dar și președinte al Asociației Părinților Isteți va fi prezentă în 24 mai la Cluj-Napoca în cadrul The Woman Parenting Workshops. În decursul anului trecut, Nadia a inițiat o campanie socială de prevenire a bullying-ului în rândul copiilor, care este încă în desfășurare. „Bullying-ul, un fenomen actual și îngrijorător” este tematica pe care Nadia o abordează în cadrul evenimentului The Woman Parenting Workshops.

Nadia si Felix Tataru - foto Cristina Nichitus Roncea

24 mai este ziua dedicată părinților care își doresc să aducă mai multă înțelegere, dragoste și bucurie în relația cu copiii lor. The Woman Parenting Workshops este cel de-al doilea eveniment conex din seria de evenimente educative marca The Woman, unde se discuta subiecte precum: modalități prin care se pot crește copii cu încredere de sine ridicată, jocuri de conectare pentru copii și părinți, contribuția femeii la un cuplu și o familie conștientă, bullying, echilibrul dintre viața de familie și cea de antreprenor.

Alături de Nadia Tătaru, speakerii care împărtășesc experiențele de parenting sunt: Domnica Petrovai (Founder @ Mind Education Health and The School for Couple), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication), Nicolle Stănese (TV Host) și Alexandra Gorea (Psychologist and Founder @ Playful Learning).

Călătorie spre descoperirea sinelui

Monica Reu este președinte și fondator al Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și  organizează workshop-uri de CNV încă din anul 2004. Pasiunea ei este sprijinirea părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi, fiind  un„agent de conectare” între oameni. Monica a lucrat și în televiziune, a fost editor al revistei Cosmopolitan, însă a hotărât la vârsta de 27 de ani să înceapă o călătorie lungă de auto-descoperire și dezvoltare de sine, care urma să o ghideze spre acea oază de lumină pozitivă de care avea nevoie: comunicarea non-violentă.

Monica Reu-The Woman Parenting

În cadrul The Woman Parenting Workshops Monica oferă soluții practice participanților cu privire la creșterea copiilor cu încredere și stimă de sine ridicată, dar și modalități prin care părinții pot stabili o legătură puternică cu copiii și au oportunitatea de a se bucura de o experiență de viață deplină.

Spune-mi și uit, învăță-mă și îmi amintesc, implică-mă și învăț”

Alexandra Gorea, psiholog și terapeut, este Founder @ Playful Learning – un vast proiect educațional care cuprinde o grădiniță, un centru educațional și un business care creează resurse educaționale și psihologice pentru copii și adulți.

Alexandra Gorea-The Woman Parenting

Cu mai mult de 10 ani experiență în serviciile psihologice și educaționale, Alexandra spune că în timp ce lucra ca terapeut pentru copii și familii a avut visul de a crea un spațiu în care aceștia să aibă posibilitatea să învețe cu adevărat prin diverse jocuri și cu ajutorul instrumentelor potrivite. Așa a luat naștere Playful Learning.

Alexandrei îi place să vorbească despre joc ca fiind o limbă universală de învățare pentru copii și  adulți. La evenimentul din 24 mai, Alexandra va implica participanții în jocuri inovative de conectare pentru părinți și copii, reprezentând elementul de distracție și învățare de acasă pentru următoarea perioadă.

Speakerii din cadrul evenimentului The Woman Parenting Workshops, care se desfășoară la Hotel Platinia Luxury Suites din Cluj-Napoca, vor inspira și ghida femeile în cea mai intensă și frumoasă etapă a vieții: cea de părinte. Evenimentul este organizat de The Woman, compania ce reprezintă sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin. Compania The Woman este ancorată în realitatea socială, la curent cu tot ce se petrece la nivel mondial. The Woman motivează, educă și celebrează Femeile Lider care se implică și produc schimbări pozitive în comunitatea din care fac parte.

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:

Silver Partner:  Aegon, Oriflame

Partners: NIVEA, Platinia Luxury Suites, Nola

Supported By:  Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics

Wine Partner: Casa de vinuri Cotnari

Official Car: Autoworld

Print Partner: Mindshop

Official Coffee: Meron

Flowers By: Grădina cu lalele