Ținute inspirate din 5 capodopere cinematografice

Urmărește selecția noastră de filme pe care poți să le vezi într-o seară cozy acasă, împreună cu iubitul sau prietenele. Pe noi ne-au inspirat foarte tare, iar mai jos găsești și câteva outfit-uri care ne-au dus cu gândul la poveștile acestora.

Breakfast at Tiffany’s (1961) – Unul dintre cele mai reușite filme newyorkeze, prezintă povestea delicioasei Holly, o tânără din Upper East Side. Aceasta este o peliculă pe care nu ai cum să o ratezi!

tiffanyRochie Parlor, Colier Lady Magpie Molecule F

The Notebook (2004) – O poveste de dragoste care oscilează între responsabilitate și tinerețe și evită orice obstacol pe care îl întâlnește. Un film emoționant, dar în același timp pătrunzător și bulversant.

thenotebookPantaloni scurți și cămașă Ioana Ciolacu, Cercei Skin Deep, Carnețel de Vise și Visuri – Molecule F

Sex and the City (2008) – Scenariul lui Michael Patrick King reușește să atingă cele mai înalte note în materie de fashion și relații. Un film care prezintă într-un mod realist, prietenia dintre celebrele personaje. Este un must see pentru orice femeie.

sexandthecityRochie Venera Arapu, Plic Colours of My LifeMolecule F

Black Swan (2010) – Câștigătoarea Oscarului, Natalie Portman, joacă excepțional drama unei balerine din New York. Rolul ei este de neratat, la fel și outfit-urile inedite pe care acest film le prezintă.

 BlackswanRochie Ana Alexe, Body Manokhi, Coroana M12 Molecule F

Fifty Shades of Grey (2015) – Fifty Shades este o dramă erotică ce captivează prin conținut și care se bazează pe psihologia personajelor și pe complexitatea trăirilor acestora. Pe scurt, un bărbat încrezător, o fată timidă și o cameră roșie accesorizată cu foarte multă piele.

50shadesofgreyRochie Adelina Ivan, Jachetă Lena Criveanu, Geantă Colours of My Life, Colier Snob –  Molecule F

By Miruna Tarabega – Editor Contribuitor The Woman

Ilustrații: Sergiu Martinas

Surse foto: arhiva personală