Tommy Hilfiger SP23: Classics Reborn, o colecție despre modernizarea și reinterpretarea stilului prep

Tommy Hilfiger prezintă campania Primăvară 2023 Classics Reborn cu o nouă colecție care reinventează modelele clasice prep din toate timpurile, cu o distribuție de forțe creatoare aflate în plină expansiune.

Campania reflectă spiritul Tommy Factory, care a definit colecția Toamna 2022 TOMMY HILFIGER, întrucât artiști de pe diferite scene din lumea modei, muzicii și divertismentului sunt reuniți. Printre talente se numără emblematica Georgia May, Aoki Lee Simmons, studentă Harvard și ambasadoare pentru generația tânără, artista și modelul Kesewa Aboah, artistul multidisciplinar Kailand Morris, muzicianul Dylan Brosnan, pictorul Paris Brosnan și artistul Sean Koons.

Imaginile pentru Classics Reborn, realizate de Gregory Harris, prezintă modul în care colecția poate fi purtată într-o manieră mai elegantă sau mai casual sau oriunde între aceste ipostaze. 

Modelele clasice nu se demodează niciodată.”, a spus Tommy Hilfiger. „Această colecție este despre o modernizare și reinterpretare a stilului prep, găsind noi modalități de a păstra stilurile atemporale fresh. Reinventarea este o sursă constantă de entuziasm pentru mine.”

Cămașa și rochia cămașă tip Oxford reprezintă piese cheie renăscute pentru o nouă generație. Alte piese vestimentare de primăvară care nu necesită niciun efort pentru a fi integrate într-un outfit sunt blazer-ul și seturi chino, cu o monogramă TH realizată prin execuții Jacquard tonale, un pulover pop realizat prin modelul de tricotat numit fagure, o parka necăptușită și o cămașă tip rugby. Nuanțe de verde lime se regăsesc în produse cu gulere voluminoase tip crewneck și rochii elegante, în timp ce blazerele pentru bărbați și femei estompează diferențele stilistice dintre ținutele de zi și cele de seară.

Campania va fi comunicată printr-o serie de activări de marketing organizate la nivel global în spațiul media și în magazinele oficiale TOMMY HILFIGER. Classics Reborn va prinde viață pe rețelele de socializare pe măsură ce creatorii și influencerii locali devin activi, oferind un suflu fresh stilurilor atemporale.

Colecția Primăvară 2023 Classics Reborn va fi disponibilă pe tommy.com, în magazinele TOMMY HILFIGER din întreaga lume și prin intermediul unor parteneri selecționați.

 

***
Despre SARKK 

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.

       

 

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.