Touristica 2023: destinații exotice și culturale, pachete personalizate, oferte exclusive și surprize pentru participanți

Evenimentul așteptat de către pasionații de călătorii revine cu o nouă ediție plină de surprize și oferte atractive. Târgul de Turism Touristica, organizat de două ori pe an, se va desfășura în perioada 24-26 Noiembrie 2023, la centrul comercial Vivo! din Cluj-Napoca.

Touristica reunește cele mai importante agenții de turism, un spațiu unde pasionații de călătorii, aventură, descoperire și relaxare se pot conecta cu cei mai importanți operatori din industrie. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze ofertele sezonului următor și să descopere pachete speciale, create exclusiv pentru această ocazie.

Destinațiile cu tradiție, iubite de către turiști, au înregistrat vara aceasta cifre record, conform autorităților locale din mai multe orașe turistice din Europa precum Roma, Paris, Budapesta, dar și din țări precum Turcia, Bulgaria sau Grecia.
Acest lucru a venit la pachet cu foarte multe neplăceri cauzate turiștilor din cauza întârzierilor sau anulărilor curselor aeriene spre mai multe destinații.

Statisticile recente arată că în luna iunie, peste jumătate (55%) dintre zborurile către și dinspre aeroporturile locale au fost afectate de anulări sau întârzieri. Companii aeriene, mai ales cele low-cost, s-au confruntat cu peste 40% din zborurile lor afectate în această perioadă. Probleme tehnice și lipsa de personal calificat sunt printre principalele cauze ale acestor neajunsuri, conform unei analize realizate de agenția de turism Vola.ro.

În acest context Târgul de Turism Touristica recomandă asistența specialiștilor din domeniu, mai ales a agențiilor de turism care pot oferi soluții în cazul unor evenimente neașteptate, sau pot recomanda din propria experiență anumite destinații sau unități de cazare. Expozanții se vor întrece în a prezenta oferte tentante, acoperind o gamă diversificată de opțiuni: de la călătorii cu autocarul sau avionul până la croaziere și excursii individuale sau în grup.
Tour operatorii au pregătit pachete speciale pentru toate tipurile de bugete, oferind discounturi de până la 35%. Cei care preferă spontaneitatea vor găsi și oferte last-minute pentru a-și alege vacanța din acest an.

 

Cei prezenți la târg vor fi înconjurați de o atmosferă incitantă, în care vor putea explora:

Destinații exotice și culturale: Expozanții vor oferi o panoramă a celor mai captivante destinații, de la insule exotice până la orașe pline de istorie și aventuri în sălbăticie.

Pachete personalizate: Agențiile de turism prezente la eveniment vor crea pachete personalizate, adaptate nevoilor fiecărui călător, indiferent dacă aceștia călătoresc în cuplu, în familie sau în aventură solo.

Oferte exclusive: Târgul este renumit pentru ofertele speciale și discounturile disponibile doar pe durata evenimentului, oferind astfel oportunități unice pentru economisire.

Surprize pentru participanți: Vizitatorii pot fi plăcut surprinși cu premii, tombole și alte cadouri oferite de către expozanți.

Carmen Ciocian, Senior Project Manager al evenimentului Touristica, a declarat: „Ediția de toamnă a Touristica 2023 oferă o gamă vastă de opțiuni pentru toți cei dornici să exploreze lumea. Vizitatorii vor putea beneficia de oferte și pachete personalizate, interacționa cu specialiști în domeniul călătoriilor și vor găsi toate resursele necesare pentru a-și planifica vacanțele în mod plăcut și fără griji.”

Târgul de Turism Touristica va avea loc în incinta VIVO! Cluj-Napoca (intrarea 4), respectând toate normele și regulamentele impuse de autorități. Organizatorii asigură un mediu optim pentru atât expozanți, cât și vizitatori.

Perioada de vizitare a Târgului de Turism Touristica este 24-26 noiembrie, între orele 10:00-22:00, iar accesul este gratuit pentru vizitatori.

Pentru mai multe detalii și informații, accesați site-ul evenimentului: www.touristica.ro.

„Touristica” rămâne cel mai important târg de turism din regiunea Transilvaniei, aducând împreună agenții de turism și pasionați de călătorii din întreaga Românie.

 

Sursă foto copertă: Freepik