Tratamentul părului după sezonul de vară

Vara, expunerea prelungită la soare, apă sărată a mării sau cea cu clor din piscină, lasă efecte asupra părului nostru. Părul se poate sensibiliza, devine fragil, uscat, astfel că are mai mare nevoie de o îngrijire specifică.

Hair-stiliştii afirmă că expunerea prelungită în vacanţă la soare şi apa mării are un efect de alcalinizare asupra părului. Ne întoarcem din vacanţă cu părul mai deschis la culoare cu cel puţin un ton, mult mai deshidratat şi lipsit de strălucire.

Am întrebat-o pe Mihaela Vodnar, trainer Nashi și owner Vodnar beauty Lounge, cu peste 10 experiența în domeniu, ce ar trebui să facem pentru părul nostru în această perioadă.

Mihaela Vodnar - campanie Nashi

NASHI FILLER THERAPHY tratament de reparare şi restructurare al părului, recomandarea Mihaelei Vodnar

 

Nashi Filler Therapy este un tratament hairspa, potrivit nevoilor părului destructurat  datorită factorilor externi cum ar fi: clima, temperatura înaltă, servicii tehnice.

Tratamentul profesional se realizează de către hairstilist în 3 paşi simpli în cadrul saloanelor de înfrumuseţare partenere.

Produsele sunt fără: PARABENI, SILICON, SULFAŢI, FOSFAŢI şi sunt realizate având la bază sustenabilitatea. Toate ambalajele utilizate sunt din materiale reciclabile , iar la producţia acestora se foloseşte energie regenerabilă, conform filosofiei NASHI. 

 

Ce are diferit acest tratament?

NASHI FILLER THERAPY este un tratament diferit datorită faptului că permite coaforilor să ofere şi  să realizeze un serviciu complet de reparare a părului însoţit de un ritual de aplicare care crează o ambianţă spa şi aromaterapie. Este un tratament potrivit pentru fiecare tip de păr deteriorat.

FILLER THERAPY este un  tratament de reconstrucţie a structurii firului de păr care stimulează şi revitalizează elementele vitale existente în păr. Redă flexibilitatea şi strălucirea părului. 

FILLER THERAPY are puterea de a acţiona simultan pe 2 cauze care duc la deteriorarea părului: 

  1. Factori externi – clor, sare, servicii tehnice, utilizarea în exces a temperaturii înalte a uscatorului plăcii, ondulatorului. Colagenul luptă cu toţi aceşti factori.
  1. Factori interni – vârstă, stres, boală, dietă nepotrivită (malnutriţie). Celulele Phytostaminale sunt responsabile de lupta cu factorii interni.

Rezultatele se văd de la primul tratament, iar menţinerea acestuia în firul de păr este îndelungată, de până la 30 de zile. 

nashi filler therapy the woman3

Ingrediente:

Tratamentul are un comlex de ingrediente selecţionată care ajută la repararea şi restructurarea părului de la primul tratament realizat de către hairstilist.

Aceste ingrediente sunt:

Extractul de Colagen: responsabil de elasticitatea şi plenitudinea firului de păr. 

Keratină: proteină care are rol de protecţie a celulelor din interiorul firului de păr.

Elastina: este o proteină elastică care conferă părului felexibilitate. 

Celule PhytoStamynale din Budeja Davidi: au un puternic rol antioxidant cu proprietăţi de rejuvenare. 

Cei 3 pași pe care îl urmărește haistylistul în salon:

shampon nashi filler therapy

Pasul 1: CLARIFYING SHAMPOO pH+ şamponul profesional de curăţare în profunzime a scalpului. Are ca ingredient principal extractul de ALOE VERA care rolul de a deschide cuticula pregătind părul pentru etapele următoare.

Pasul 2: LONG LASTING FILLER

Părul fiind pregătit, cuticula deschisă, integrarea moleculelor din pasul 2 acestea  recontruiesc structura părului de la interior spre exterior.

Pasul 3: LIFTING MILK

Ultimul pas al tratamentului, sigilează cuticula, redă strălucirea şi hidratarea în profumzime.

Cum continuăm tratamentul și îngrijirea părului acasă?

Pentru a păstra părul hidratat și strălucirea lui naturală putem să folosim o serie de produse tot din gama Nashi, precum:

RESTORATIVE SHAMPOO Prelungeşte beneficiile tratamentului profesional Nashi Filler Therapy menţinând părul strălucitor şi elastic. 

RESTORATIVE CONDITIONER Hidratează şi repară Nashi Filler Therapy menţine reconstrucţia părului, oferindu-i în continuare ingredientele necesare care prelungesc beneficiile tratamentului. 

LIFTING MASK Este mască de păr cu efecte imediate asupra imperfecţiunilor, redă strălucirea, disciplinează şi dă corp părului cu un simplu gest

Cel mai important aspect este acela de a identifica nevoile părului deteriorat, iar diagnoza şi recomandarea hairstilistului este esenţială în menţinerea unui păr hidratat sănătos şi puternic şi după vacanţa de vară.

nashi filler therapy the woman1