Tu unde îți lași mașina când ești în vacanță? 3 idei care o să te scape de această grijă în concediu

Cu siguranță în această perioadă vă gândiți la o binemeritată vacanță, într-o destinație cât mai exotică, departe de casă. Dacă deja ați început să puneți la punct ultimele detalii ale călătoriei și știți cu cine veți lăsa animalele de companie sau cine va uda plantele cât timp sunteți plecat, a sosit momentul să vă gândiți și unde este cel mai bun loc pentru a lăsa mașina. 

Din fericire, în Cluj-Napoca există mai multe opțiuni pentru a vă păstra automobilul în siguranță. În următoarele rânduri, vi le prezentăm pe cele mai ieftine, eficiente și, nu în ultimul rând, sigure alternative, pentru ca vara aceasta să puteți spune Adio! problemelor legate de parcarea pe termen lung și Bine ai venit! vacanță fără griji. 

 

Lasă-ți mașina acasă la prieteni sau la rude

 

Una dintre cele mai simple și de încredere soluții este să-ți lași mașina în grija unor prieteni apropiați sau a rudelor cât timp ești plecat în vacanță. Dacă locuiesc la casă și au o curte spațioasă, o alee sau un garaj încăpător, este chiar mai bine – în felul acesta veți evita problemele care pot apărea din pricina parcării pe trotuar sau pe marginea străzii. De asemenea, este foarte simplu pentru ei să vă supravegheze automobilul și să se asigure că totul este în regulă.  

Mai mult decât atât, îi puteți ruga să scoată mașina la o scurtă plimbare în cazul în care sunteți plecat mai mult de o săptămână sau două. Acest lucru va menține automobilul funcțional și va ajuta motorul și bateria să performeze fără probleme.  

 

Lasă mașina în parcarea de la birou

 

Parcarea de la locul de muncă poate fi o altă opțiune excelentă pentru a lăsa mașina în siguranță pe termen lung. Totuși, înainte de a lua această decizie, ar trebui să verificați regulamentul incintei unde aveți sediul și să vă asigurați că este permisă staționarea mașinilor peste noapte sau pentru perioade îndelungate de timp. De asemenea, aflați ce măsuri de securitate sunt aplicate automobilelor staționate și dacă există reguli suplimentare de parcare, pentru a evita remorcarea.

Țineți minte că majoritatea garajelor și parcărilor nu pot fi considerate responsabile în cazul unui furt sau a deteriorării mașinii. Totuși, vestea bună este că multe dintre spațiile de birouri sunt dotate astăzi cu sisteme de securitate moderne, care să asigure protecția automobilelor. Chiar dacă această opțiune de parcare e deseori gratuită, marele dezavantaj este faptul că, în ziua plecării, va trebui să iei un taxi sau să folosești mijloacele de transport în comun spre aeroport. 

 

Lasă-ți mașina la GOTO Parking

 

O alegere prietenoasă cu bugetul, sigură pentru mașina ta și aproape de aeroport – GOTO Parking, parcarea din incinta Aeroportului Internațional „Avram Iancu” este varianta câștigătoare pentru toate ocaziile când vrei să ai parte de zile liniște în vacanță, fără grija automobilului. 

Parcarea este modernă, amenajată la standarde europene, și oferă soluții de securitate dintre cele mai inovative, printre care monitorizare video permanentă, pază și iluminat pe timp de noapte. Avantajele însă nu se opresc aici. GOTO Parking are grijă de tine și înainte să ajungi la aeroport, dar și după, prin intermediul a două aplicații, care te vor ajuta să economisești timp, bani și energie. 

Dacă mașina ta e electrică, nu îți face griji! Avem stații de încărcare unde îți poți alimenta autoturismul, folosind aplicația EVConnect. La întoarcere, în schimb, ai posibilitatea să plătești rapid parcarea, chiar din mașina ta, prin aplicația yeParking. De asemenea, poți achita scanând codul QR afișat în parcare, cash la punctul de plată sau cu cardul, la automate. Tarifele le găsești pe site-ul gotoparking.ro, dar îți spunem de pe acum că pentru o săptămână de parcare vei plăti mai puțin de 38 de lei pe zi. 

Așadar, dacă nu erai sigur unde să-ți lași mașina pe toată durata concediului, acum ai de unde alege. Și pentru că există atât de multe variante, nimic nu te mai împiedică să-ți programezi vacanța!