Versace a marcat Săptămâna Modei de la Milano cu o reuniune grandioasă a supermodelelor

Dacă ne-am întrebat cine va oferi Săptămânii Modei de la Milano un moment grandios, Versace este răspunsul. În cadrul show-ului Versace’s Spring 2018, Donatella a decis să marcheze finalul cu o reuniune a supermodelelor, de proporții epice.

milano2

Astfel, le-a readus în lumina reflectoarelor pe Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Carla Bruni și Helena Christensen, în nuanțe strălucitoare de aur, revigorate cu amprente de mătase, spre bucuria publicului. Și alte branduri au surprins inspirația anilor ’90, însă Versace a făcut parte din ceea ce a definit epoca.

Nostalgia pentru epoca supermodelului nu a fost niciodată mai puternică. Cu vedete din următoarea generație, cum ar fi fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, care captează toată atenția publicului, dar și o impulsionare din ce în ce mai mare din social-media, care a dominat ultimii ani, publicul pare să fie tot mai interesat de modelele care amintesc de anii ’90.

milano5

La Versace, această dorință a fost evidentă, datorită prezenței unor vedete mai noi, precum Birgi Kos, Tami Williams, Nora Attal și Faretta, toate fiind adepte ale ideile clasice despre cum este necesar să arate un model. Alături de Kenall Jenner și Gigi Hadid au defilat și Binx Walton, Natasha Poly și Mariacarla Boscono.

Cuvântul-cheie aici a fost ,,FEMEIA”. La 51, 49 și, respectiv, 47 de ani, femei ca Cindy Crawford, Carla Bruni și Naomi Campbell sunt o raritate pe podium. Cu numeroase modele, propuse în această lună, sub vârsta de 20 de ani, prezența acestor stelele, adevărate modele în lumea reală, a fost o surpriză binevenită, un exemplu demn de urmat pentru alte braduri.

Versace RTW Spring 2018

Alegerea Donatellei Versace și a directorul casting-ului, Piergiorgio Del Moro, de a da valoare show-ului, cu mai multe generații de femei frumoase și puternice, a fost cu adevărat revigorantă, demonstrând încă o dată faptul ca nu vârsta dictează stilul unei femei și reliefând ideea conform careia podiumulul ar trebui să reflecte o viziune a frumuseții, care nu se concentrează exclusiv pe tineri.

By Diana Arieșan – editor contribuitor The Woman

Sursa foto - Marta Popescu Photography

Diana, profesor pentru învățământul preșcolar, cu o experiență de 12 ani în domeniu, este autorul cărții „ Abis în dealul sihastru”, lansată în anul 2013 (Editura Grinta, Cluj-Napoca). În anul 2015 a devenit membru al Cenaclului UBB, proiect realizat în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a Școlii Populare de Arte „ Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca, secția retorică, Diana are preocupări pentru artă, sub toate formele sale. În perioada 2012-2014 a fost membru al trupei de teatru „ Pavlov 25”, iar în prezent își consolidează abilitățile de retor în cadrul diferitelor evenimente culturale.

Surse foto: aol.com, vogue.com. Sursă articol: vogue.com.