Women Empower Forum 2021

Women Empower Forum reunește oameni excepționali din medii, vârste și profesii diferite și oferă o platformă de împărtășire a succeselor și provocărilor și de a împuternici generațiile următoare să depășească barierele și să lupte pentru visele lor. Viziunea WEF este de a crea un viitor mai drept și egalitar în care femeile și fetele să fie libere să își urmeze visele în siguranță și echitabil.

WEF este organizat în cadrul campaniei globale de 16 zile de conștientizare împotriva violenței bazate pe gen și este aliniat cu tema multianuală globală de a pune capăt hărțuirii în lumea muncii. În 2021, tema specifică a Campaniei 16 Zile este violența domestică în lumea muncii. Deoarece 2021 marchează aniversarea a 30 de ani a campaniei, se va pune un accent special suplimentar pe feminicid.

Women Empower Forum 2021 va fi un eveniment online de o zi întreagă, împărțit în trei părți, care abordează trei teme distincte (EET – Fus orar al Europei de Est):

10.00-12.30 Sănătatea femeilor (și sănătatea mintală) – viața într-un corp feminin într-o lume dominată de bărbați: sănătatea femeilor este încă stigmatizată în 2021?

De ce încă ezităm să vorbim despre PMS, avort spontan și depresie postpartum? Care sunt unele dintre principalele probleme cu care se confruntă femeile atunci când caută asistență medicală? Cum putem depăși barierele și să îmbunătățim accesul femeilor la îngrijiri medicale?

15.00-17.30 Femei puternice care împuternicesc femeile în lumea muncii: Cum a afectat pandemia femeile la locul de muncă? Care sunt unele dintre principalele obstacole care împiedică femeile să intre și să exceleze la locul de muncă și cum le putem aborda?

20.00 – 21.30 Sensibilitate la gen în procesul decizional politic: De ce avem nevoie de femei în politică? Care sunt principalele bariere în calea femeilor în politică? Cum putem încuraja mai multe femei să se implice în politică?

Forumul este pentru toată lumea, indiferent de statut, de unde ești sau de experiențele pe care le porți cu tine. În ciuda accentului nostru pe „femei”, avem absolut nevoie de mai mulți bărbați care să fie implicați activ în urmărirea noastră către o societate mai egalitară, echitabilă și sigură. Violența sexuală și de gen nu este o problemă a femeilor. Credem că suntem mai buni împreună și că diversitatea generează excelență.

Înregistrează-te aici acum!
https://polylogos.eu/event/women-empower-forum-2021/

Mai multe informații despre vorbitori și participanți vor veni în curând. Rămâneți aproape!