10 idei de cadouri pentru fashion lovers

Este acea perioadă în care alergăm dintr-o parte în alta. Finalizăm task-urile finalului de an și ne pregătim pentru alte începuturi. Facem liste și ne asigurăm că nu uităm nimic. Printre altele, unele dintre cele mai importante puncte de bifat sunt cadourile pentru cei dragi nouă.

Indiferent de alegeri, Zalando te încurajează să te ghidezi după preferințele și stilul persoanelor cărora le oferi daruri. Cadourile fashion, alese cu grijă, aduc bucurie și zâmbete celor dragi, de aceea, pentru că suntem în sezonul sărbătorilor de iarnă, am pregătit câteva sugestii de care să ții cont atunci când alegi surprizele de sub brad.

Nu uita: se poartă metalicul, paietele și nuanțele argintii, fiind acea perioadă din an în care poți mixa piesele vestimentare în cele mai cool combinații. Apoi, detaliile sunt cele care pot face diferența în cazul unor piese potrivite acestui sezon precum puloverele. Pentru cele mai reușite cadouri, mizează pe conceptul de cozy, dar cool și, nu în ultimul rând, ia în considerare categoria de Basics evergreen, alegând articole care nu se vor demoda niciodată.

 

10 idei de cadouri de la Zalando

 

O pereche de papuci de casă nu poate fi niciodată un cadou cu care să dai greș. Pentru a fi sigură că va fi apreciată, alege-o pe cea cool & cozy, dar care va rezista în timp.

UGG – Papuci de casă – 699 lei

 

O geantă pentru prietena ta dragă, colega de birou sau mama va fi mai mult decât un cadou potrivit. Pentru a fi în ton cu atmosfera, alege o nuanță metalică.

Geantă Even&Odd – 119 lei

 

Tip pentru cadourile pe care le oferi: acestea trebuie să reflecte stilul persoanei pentru care le alegi. Dacă ai o prietenă care optează adesea pentru piese îndrăznețe, care o fac să fie remarcată la fiecare ieșire în oraș, gândește-te la un pulover, cu detalii speciale, precum prinderile de tip fundă. Un item chic și călduros pentru acest sezon!

Cardigan Pieces – 179 lei

 

Unul dintre trendurile majore ale acestui an, care se va păstra și pentru următoarea perioadă, sunt nuanțele metalice. Un top strălucitor, din paiete, va fi piesa de rezistență pentru orice party, indiferent de anotimp. Iar pentru un fashion lover ,cu siguranță va deveni piesa favorită din garderobă!

Top Gina Tricot – 179 lei

 

O jachetă clasică, but with a twist poate deveni cadoul perfect pentru cineva drag ție. O piesă timeless, ce va fi purtată în multe combinații și va oferi o notă de eleganță oricărei ținute.

Jachetă Zign Studio – 638 lei

 

Ce poate fi mai potrivit pentru sezonul rece decât un astfel de set? Alege o culoare neutră pentru a putea completa orice ținută. Este cadoul perfect: cool & comfy.

Set Pier One – 112 lei

 

Pantalonii metalici rămân o declarație de stil îndrăzneață, dar, în același timp, sunt foarte versatili. Pot fi asortați atât cu ținute casual, cât și cu cele de seară, oferind o alternativă strălucitoare pentru orice moment al zilei. Un cadou poate mai puțin așteptat, dar unul ce va fi adorat imediat.

Pantaloni Never Fully Dressed Tall – 346 lei

 

O curea din piele este cu siguranță un cadou apreciat de acele persoane care mizează pe accesorizare în construirea stilului personal. Optează pentru un model clasic, care se potrivește oricărei ocazii, fie că e vorba de o fustă, pantaloni sau cardigan.

Curea Lauren Ralph Lauren – 269 lei

 

Să nu uităm nici de accesorii care pot schimba complet orice ținută și sunt de cele mai multe ori cadourile preferate ale celor dragi. Pentru o abordare stilistică jucăușă, explorează variante de coliere neconvenționale, cum ar fi acesta.

Colier Uncommon Souls – 74 lei

 

Pentru sneakers lovers știm deja care e cadoul perfect! Înainte de a alege perechea potrivită, află care sunt preferințele de brand-uri și culori, dacă nu le știi deja, tocmai pentru a te asigura că va fi un cadou apreciat și purtat.

Sneakers adidas Originals – 609 lei

 

Găsește inspirație pentru cadourile celor dragi pe zalando.ro și bucură-te de timpul petrecut împreună cu ei. Și mai ales, ține cont de dorințele și pasiunile lor și oferă-le un zâmbet atunci când își despachetează surpriza de sub brad în acest an.