13 ani de colecție laura hîncu – Exclusive Fashion Design

A opta ediție a Silk Garden Party, evenimentul anual al designerului Laura Hîncu, dedicat comunității iubitorilor de mătase și cașmir, a avut loc pe 20 iulie, la Clubul Diplomatic din București. Peste 200 de persoane au fost prezente la evenimentul care a marcat 13 ani de activitate pentru laura hîncu – Exclusive Fashion Design.

În locul unei defilări clasice de modă la eveniment au participat, alături de clientele fidele brandului, personalități publice și lideri de opinie din televiziune și din mediul online precum Albertina Ionescu, Corina Caragea, Teodora Tompea, Lavinia Petrea, Simona Țăranu, Eli Roman, Lorena Buhnici, Ioana Pavelescu,  pilotul de raliu Cristiana Oprea, care au purtat cele mai apreciate creații ale designerului, dar și piese din ultima colecție lansată, Gold-dipped.

Colecția GOLD-dipped reprezintă echilibrul perfect între piese potrivite pentru ocazii speciale și articole versatile care pot fi purtate zi de zi. Fiecare piesă este atent croită, din cele mai exclusiviste texturi de mătase, precum satinul, mikado și duchesse, pentru a oferi o senzație de lux și rafinament la fiecare purtare. Dar ceea ce face această colecție cu adevărat specială este placarea cu aur pur de 24k Giusto Manetti Battiloro, realizată prin tehnici artizanale care implică atenție la detalii și răbdare, pentru a asigura rezultate care respectă cele mai înalte standarde de calitate și  linia generală Laura Hîncu- Exclusive Fashion Design, de estetică a simplității.

Noua colecție GOLD-dipped nu se limitează doar la piese vestimentare, ci include și produse home & living, pentru a completa experiența de lux și confort în propriul cămin. Pijamalele clasice din mătase, halatul de casă, masca de dormit și lenjeriile  de pat selectate cu atenție sunt perfecte pentru a  asigura un confort luxos indiferent de sezon.

laura hîncu – Exclusive Fashion Design promovează un concept unic pe piața românească – private fashioning – definit prin modul de lucru al designerului, în care fiecare piesă vestimentară devine unicat și poartă amprenta personalității și nevoilor vestimentare ale femeii care alege o creație custom made.

Private fashioning se diferențiază de moda clasică și de tendințele impuse de industria modei, întrucât aduce în prim-plan individualitatea și libertatea de a-ți exprima personalitatea prin intermediul vestimentatiei. În loc să urmeze rigid reguli și standarde impuse de societate sau de trenduri, private fashioning încurajează creativitatea și experimentarea în alegerea vestimentară.

Credit foto: Alex Galmeanu