2023, un an al machiajului minimalist


Anul 2023 a adus o combinație interesantă de tendințe în machiaj. Minimalismul ocupă un loc central, permițând o tranziție fără efort de la aspectul natural „fără machiaj” la stiluri mai îndrăznețe și mai ieșite din comun. Modelele au fost observate cu machiaj minimalist, în timp ce altele radiază un farmec natural cu accente subtile de blush roșu pe obraji.


O altă tendință prominentă în acest an este căutarea unui look angelic. Obținerea unei pieli care seamănă cu o oglindă impecabilă este acum la îndemână, datorită corectorului potrivit și a tehnicilor de aplicare. Corectoarele sunt pregătite să eclipseze bronzer-urile, iar aspectele strălucitoare vor domina. Amintiți-vă, tendințele vin și pleacă, dar pielea radiantă și rejuvenată rămâne o dorință eternă.

În 2023, este momentul să îmbrățișăm alegeri îndrăznețe și vibrante când vine vorba de culoarea buzelor. Spuneți adio buzelor puternic conturate și rujurilor transparente. Pregătiți-vă în schimb să ieșiți în evidență cu nuanțe îndrăznețe precum roșu intens, purpuriu bogat, portocaliu atrăgător sau maro senzual. Aceste culori sunt gata să strălucească ca niciodată, adăugând o declarație îndrăzneață întregii voastre imagini.

Una dintre cele mai captivante tendințe ale sezonului ne duce înapoi în anii ’80, când aplicarea blush-ului domină. Această tendință combină farmecul glamour-ului cu dorința de a ascunde adevărata identitate, făcând-o o senzație teatrală pentru anul 2023. Indiferent dacă alegeți să o aplicați subtil sau îndrăzneț, această tendință de machiaj merită luată în serios.

Crearea aspectului de sprâncene decolorate este complet realizabilă acasă, fie că optați pentru tehnici de machiaj sau explorați soluții permanente. Cu toate acestea, pentru a stăpâni cu succes această tendință, este crucial să urmați câteva sfaturi și trucuri de la specialiști. Înțelegerea modului în care să armonizați sprâncenele decolorate cu machiajul, stilul personal și culoarea părului sunt aspecte fundamentale. La fel de important este să știți cum să le ajustați și să le reîmprospătați dacă simțiți nevoia unei schimbări.

În concluzie, 2023 oferă o paletă variată de tendințe de machiaj pentru a experimenta. De la sprâncene până la buze și piele, este un an în care frumusețea nu are limite, permițându-vă să vă exprimați stilul și personalitatea unică cu încredere.

 

Editor: Ioana Draghici

 

Sursă foto: Pinterest