3 pași simpli pentru o piele mereu tânără

Cu toții ne dorim un ten radiant, care ne conferă un plus de încredere. Însă, pe lângă alegerea celor mai bune produse de skincare, alimentația sănătoasă și sportul sunt esențiale, mai ales că stresul pe care l-am resimțit cu toții în ultima vreme își poate lăsa inevitabil amprenta asupra tenului nostru. Pentru a avea mereu o piele sănătoasă, iată câteva sfaturi pe care trebuie să le includem în rutina noastră.

 

Mișcare și voie bună!

Sportul este unul dintre elementele de bază ale rutinei de îngrijire. Mersul la sală, joggingul sau yoga sunt doar câteva dintre modalitățile de a crește fluxul sângelui, care ajută la eliminarea cearcănelor și a umflăturilor de sub ochi. Vestea bună din partea cercetătorilor este că și râsul ne menține pielea frumoasă, prin eliminarea toxinelor în timpul râsului în cascade.

 

Nu subestima hidratarea din interior!

Hidratarea este foarte importantă în rutina de îngrijire, întrucât pielea devine vulnerabilă și ternă atunci când acest pas este omis. Ne păstrăm tenul sănătos și tonifiat dacă ne facem un obicei din a bea doi litri de apă și a consuma fructe și legume proaspete zilnic. 

 

Folosește produse de îngrijire adaptate tenului tău!

Rutina de îngrijire perfectă se completează cu cosmetice de calitate, cu principii active eficiente și adaptate tipului de ten, vârstei și sezonului. Ingredientele potrivite pot rezolva problemele tenului tău și preveni îmbătrânirea prematură.

De exemplu, vitamina C, și-a obținut ușor statutul de vedetă, fiind un puternic antioxidant, care stimulează sinteza de colagen și estompează petele pigmentare, uniformizând nuanța tenului și redându-i strălucirea. În combinație cu acidul hialuronic pur și lipozomal, hidratarea este asigurată din interiorul dermului, ridurile sunt vizibil estompate, iar pielea protejată de agresiunile din mediu.

Ambele se regăsesc în gama Gerovital H3 Hyaluron C, cu efecte de hidratare, antirid și antioxidante. Produsele sunt ideale pentru a preveni primele semne ale îmbătrânirii și alcătuiesc o rutină completă, rapidă și eficientă de îngrijire pentru tenurile uscate, normale și mixte. 

Începeți cu apa micelară, pentru eliminarea impurităților. Aplicați crema de noapte, care regenerează pielea și atenuează ridurile fine. Acordați atenție specială zonei sensibile a ochilor și a buzelor prin aplicarea unei creme bogate în Acid Hialuronic. Iar pentru un plus de hidratare în profunzime, un tratament cu fiole cu Acid Hialuronic și Vitamina C este soluția ideală. 

gerovital-h3-hyaluron-c (4) m