3 soluții simple cu care poți avea grijă de sănătatea întregii familii

De la natură suntem create să avem grijă de cei dragi nouă și să căutăm mereu soluții atunci când viața ne scoate în cale obstacole. Asta nu ne împiedică să ne bucurăm de experiențe și momente fericite, pe care le trăim în calitate de mame, prietene sau partenere, dar dorința de a proteja ce avem mai drag ne-a învățat să fim mereu cu un pas în fața neprevăzutului din viața noastră, mai ales acum, după doi ani care ne-au arătat cât de fragil poate fi echilibrul vieții.

Grija începe de la fiecare dintre noi și, având grijă în primul rând de noi înșine, reușim să avem grijă și de cei din jurul nostru.

Cu toate acestea, știm că nu ne putem feri complet de probleme de sănătate sau accidente, așa că, pentru liniștea noastră și pentru a fi mai pregătite în fața evenimentelor neprevăzute, putem să adoptăm un plan de prevenție care să ne ajute să facem față mai bine acestor provocări. Un astfel de plan poate include trei soluții simple și accesibile, care oferă protecție și o fărâmă de relaxare mentală pentru întreaga familie:

 

Siguranța unui diagnostic corect

 

Atunci când în viața ta intervine o problemă de sănătate vrei ca, în drumul spre vindecare, tu și familia ta să fiți ghidați de cei mai buni medici și să aveți siguranța că diagnosticul și tratamentul primite sunt cele corecte. Poate ai primit mai multe recomandări medicale diferite și vrei o părere independentă. Sau poate ți-a fost recomandată o intervenție chirurgicală și, pentru liniștea ta, vrei să te asiguri că aceasta e cea mai bună soluție.

În astfel de situații, asigurarea de a doua opinie medicală Aegon Diagnose.me îți este alături cu o echipă de 150 de medici specialiști de renume internațional, care îți analizează cazul și îți pot confirma diagnosticul primit. Află mai multe despre cum te poate ajuta această asigurare.

aegon x the woman 2022 (2)

 

Sprijin în caz de diagnostic oncologic

 

Când ești sănătoasă, e greu să îți imaginezi cum s-ar schimba viața ta în cazul în care tu sau cineva apropiat ar fi diagnosticat cu cancer. Din păcate, 4 milioane de români au un membru al familiei care a fost sau este diagnosticat cu cancer și costurile suplimentare care pot să apară (pentru cazări, transport, regim alimentar sau tratamente) ajung chiar și până la 5000 de lei pe lună.

O asigurare oncologică reduce povara financiară și ajută familia să câștige timp, care este atât de esențial în lupta cu boala. Asigurarea Aegon Optimist oferă sprijin financiar de până la 30.000 de lei în cazul unui diagnostic cu cancer și acces rapid, în maximum 72 de ore, la tratament în cadrul clinicilor private Amethyst.

Cumpără asigurarea Optimist în perioada 23 iulie – 23 august 2022 și primești cadou un vocher de analize medicale. Mai multe detalii aici.

aegon x the woman 2022 (3)

 

Plan de rezervă în caz de spitalizare

 

Tu cum ai grijă de sănătatea ta? O poți face printr-o dietă echilibrată, activitate fizică, precauție în viața de zi cu zi, evitând situațiile stresante și asigurându-te că ai o stare bună de sănătate prin controale medicale periodice. Însă, oricât de precauță ai fi, în viață pot apărea evenimente neprevăzute care îți afectează echilibrul.

Pentru întreaga familie, inclusiv pentru copilul tău minor, asigurarea Fii Precaut e planul de rezervă care îți aduce liniștea asigurându-ți până la 24.000 de lei/an sprijin financiar, indemnizație pentru zilele de spitalizare, cu care poți acoperi eventualele cheltuieli generate de perioada petrecută în spital.

Cumpără asigurarea Fii Precaut în perioada 23 iulie – 23 august 2022 și primești cadou un vocher de analize medicale. Mai multe detalii aici.

aegon x the woman 2022 (1)

 

Aceste trei soluții au fost create din dorința Aegon România de a oferi un plan de protecție complet, care să ajute întreaga familie cu resursele necesare să facă față bolilor și să își regăsească echilibrul în fața neprevăzutului. Citește mai multe despre asigurările Aegon cu componentă de sănătate și află cum poți avea grijă de sănătatea ta și a celor dragi.