6 ani de my Geisha, 6 ani de feminitate atemporală care se reinventează constant

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și produse cosmetice, aniversează șase ani de la deschidere – șase ani minunați, petrecuți alături de comunitatea my Geisha & peste 50 de magazine în 11 țări!

Șase ani de frumusețe, inovații, parfumuri orientale, produse de skincare și bodycare, de feminitate atemporală care se reinventează constant. Șase ani de frumusețe care conferă încredere, care emană fericire. Frumusețea de a fi autentică. Șase ani de my Geisha. În acești șase ani, fiecare produs my Geisha a fost mai mult decât un articol de frumusețe – a fost o promisiune de încredere și bucurie, o poveste care continuă împreună cu voi.
Aniversând șase ani de inovație, my Geisha deschide un nou capitol în industria de beauty din România, arătând modul în care tehnologia poate fi integrată în estetică și marketing prin campanii și lansări de produse într-un univers vizual generat cu ajutorul inteligenței artificiale (AI).  Suntem mândri să marcăm acest moment important din istoria noastră și să continuăm să inspirăm, să inovăm și să aducem bucurie în viețile clienților noștri.

Cu această ocazie, my Geisha a pregătit o mulțime de surprize. În perioada 1-4 martie, celebrăm împreună cu până la 35% reducere și un cadou special: un parfum reîncărcabil pouch size cu o aromă surpriză, online și în magazine, la cumpărături de peste 470 lei. BONUS: voucher cadou la orice achiziție;

Te invităm să celebrezi împreună cu noi. Branduri premium de skincare și body care, parfumuri orientale, răsfăț pentru piele și simțuri & make-up – bucură-te de ele cu până la 35% reducere. 

Surprizele nu se termină aici.

Deloc întâmplător, exact pe 8 martie lansăm o gamă nouă: Time Rewind. Crema și serumul Time Rewind au o acțiune anti-îmbătrânire complexă, minimizează liniile fine și ridurile, oferind un aspect întinerit. Bazată pe Tehnologia Natural SW, formula reactivează hidratarea și strălucirea naturală a pielii, ceea ce o recomandă ca o soluție eficientă indiferent de vârstă. Pentru că fiecare generație merită o îngrijirea de calitate!

„Pentru my Geisha, conceptul de frumusețe este legat de încredere și fericire. Prin urmare, aceasta este o aniversare prin care vrem să reafirmăm motto-ul brandului – Essence of Confidence – să facă viața mai frumoasă cu un strop de extra încredere! De aceea, ne-am străduit să pregătim o aniversare unică pentru toți fanii my Geisha, să le oferim o experiență specială, care să îi facă să se simtă parte dintr-o comunitate puternică și plină de energie pozitivă. Este uimitor cât de mult a crescut brandul my Geisha în ultimii șase ani. Avem alături o comunitate de clienți absolut minunată, furnizori, parteneri și o echipă de profesioniști pe care ne putem baza în orice situație.

Sunt recunoscătoare că brandul este susținut de o comunitate impresionantă și vreau să le urez din suflet «La mulți ani! Este și ziua voastră! Felicitări pentru tot ceea ce ați realizat în acești șase ani!». Abia așteptăm să descoperim ce realizări remarcabile ne rezervă viitorul.”, a declarat Denisa Tănase, CEO my Geisha.

În toată această perioadă, toate magazinele my Geisha își vor întâmpina clienții cu o atmosferă festivă, pentru a celebra cum se cuvine #6anidemyGeisha. Le mulțumim tuturor celor care ne-au însoțit în această călătorie: de la primul client care a îndrăznit să creadă în noi, până la cei care abia acum au descoperit brandul. 

La mulți ani, cu reduceri și cadouri, întregii comunități my Geisha! 

 

Despre my Geisha

Născut din pasiune pentru parfumuri, frumusețe și lux, brandul my Geisha își începe povestea în 2018, bucurându-se de un adevărat succes. my Geisha aduce în atenţia iubitorilor de parfumuri orientale arome seducătoare, absolut încântătoare, și formule foarte persistente, precum uleiul parfumat ori extractul de parfum.

Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 50 de magazine (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar).

Cu my Geisha, te bucuri de experiența shoppingului exclusivist: pătrunzi în universul brandurilor premium de îngrijire a pielii, coreene sau “Made in France”, și a parfumurilor orientale ce captează toată atenția, îți definesc stilul, învăluindu-te în eleganță și rafinament. my Geisha transformă orice zi banală într-una senzațională!

Pentru date suplimentare vizitați www.mygeisha.ro.

 

Sursă foto copertă: Facebook my Geisha