6 avantaje pe care ți le oferă o  florărie online

Într-o perioadă în care cumpărăturile online câștigă tot mai mult teren, nu este o surpriză să poți cumpăra online chiar și produse dintre cele mai fragile, așa cum sunt florile. Să trimiți flori cuiva drag este unul dintre cele mai frumoase gesturi, iar în ultimii ani poți face asta cel mai ușor printr-o comandă online.

Dacă nu ai încercat încă serviciile unei florării online, iată care sunt avantajele ce te-ar putea convinge să o faci:

The Woman Magazine - Magnolia

1. Economisești timp

Probabil cea mai arzătoare problemă a zilelor noastre este lipsa timpului. Trebuie să mergi într-o vizită, de exemplu, și știi că nu-ți va ajunge timpul să treci și pe la florărie pentru a duce gazdelor un buchet de flori sau o plantă în ghiveci? Prin câteva click-uri, florile pot ajunge la tine în cel mai scurt timp, acasă sau la birou.

2. Poți analiza în detaliu oferta florăriei

Dacă nu timpul este o problemă pentru tine, ci faptul că ți-e greu să te hotărăști atunci când trebuie să cumperi pentru cineva un buchet de flori, online nu te  grăbește nimeni. Poți analiza fiecare buchet, poți citi informații despre flori, poți compara prețurile pentru a lua cea mai bună decizie.

3. Poți trimite flori oriunde în lume

Distanța nu mai este un impediment dacă ai pe cineva drag departe și vrei să-i faci o surpiză. Prin florăria online Magnolia, de exemplu, poți trimite flori în România în doar 2-4 ore și oriunde în lume în mai puțin de 24 de ore. Indiferent dacă îți dorești o florărie cu servicii de livrare flori în Iași, București sau Londra, Magnolia îți garantează că florile vor ajunge în orice localitate  în cele mai bune condiții.

The Woman Magazine - Magnolia 1

4. Eviți aglomerația

Gândește-te cum arată o florărie într-o zi precum  8 martie sau prima zi de școală.  Acele cozi interminabile pot fi evitate  dacă te hotărăști să comanzi florile online. Îți vor fi livrate acasă sau pot fi livrate direct destinatarei.

5. Poți trimite alături de flori și alte cadouri

De multe ori, în oferta florăriilor online găsești o gamă mult mai variată de cadouri față de florăriile fizice. De la jucării de pluș, la torturi, bijuterii sau coșuri cu fructe, cadourile vor ajunge cu rapiditate la cei dragi ție.

6. Poți beneficia de oferte valabile exclusiv online

Orice magazin online oferă produse la reducere, iar florăriile online nu fac excepție.  Vei vedea că poți profita de reduceri pe care în florăria fizică nu le găsești. Este un mod de a încuraja cumpărăturile online și nu înseamnă nici pe departe că buchetele aflate în promoții sunt mai puțin calitative sau florile mai puțin proaspete.logo

Acum ai suficiente motive să te îndrepți spre o florărie online data viitoare când vei vrea să aduci un zâmbet cuiva drag. Vezi ofertele Florăriei Magnolia și alege o modalitate rapidă și elegantă prin care să fii alături în orice situație de oamenii la care ții.

By Renata Iura, Content Writer magnolia.ro

autor magnolia

Renata Iura este Content Writer la magnolia.ro, cea mai mare florărie online din România. Dragostea pentru plante și flori a făcut-o să studieze Peisagistica, dar pasiunea pentru cuvinte a determinat-o să renunțe la inginerie și să înceapă să scrie. Cel mai mult îi place că, prin ceea ce face, contribuie puțin la emoția celor care primesc un buchet de flori.

Sursă foto: magnolia.ro