7 beneficii ale închirierii unui spațiu de birou în cadrul Regus

Credem că un mediu de lucru propice este esențial și poate avea efecte asupra productivității. Acesta nu numai că reprezintă o reflexie a imaginii, dar poate de asemenea să aibă un impact major asupra dezvoltării oricărei afaceri.

 

Iată 7 din beneficiile închirierii unui spațiu de birou în cadrul Regus:

 

Flexibilitate

Perioada în care afacerile păreau să rămână statice ani la rând a trecut. Astăzi, ele se află într-o continuă schimbare. Angajamentul într-un contract pe termen lung nu numai că poate fi riscant și costisitor, dar totodată poate răpi libertatea de a găsi variante care s-ar potrivi mai bine afacerii tale. Ce faci dacă decizi să te extinzi? Mai cauți un apartament? Dar daca te restrângi? Plătești chiria unui spațiu în care ai investit si care nu este folosit la capacitate maximă? 

Spre deosebire de închirierea unui birou convențional sau al unui apartament pretabil pentru birou, Regus prezintă o opțiune avantajoasă datorită flexibilității în ceea ce privește perioadele contractuale și suprafețele închiriate. Perioadele contractuale care încep de la o zi până la câțiva ani îți permit să-ți canalizezi energia, timpul și resursele pentru a-ți ajuta afacerea să crească. Suprafețele închiriate pot începe de la un birou mic pentru o persoana sau mai multe, iar la nevoie poți adăuga sau reduce din spațiu. 

Închirierea unui birou privat la Regus este o modalitate excelentă pentru firmele la început de drum, pentru cele cu nevoi temporare, pentru cele în expansiune sau pentru firmele care au nevoie urgentă de spații de lucru. La Regus nu îți limitezi opțiunile, având posibilitatea de a crește sănătos, fără a fi angajat într-un contract pe termen lung. 

BAD_3065

Productivitate

Închirierea unui apartament pe post de birou poate veni la pachet cu diferite distrageri care sunt aproape imposibil de ignorat. Vecini gălăgioși, lucrări în bloc, zgomote venite din exterior. Toate acestea nu sunt excluse din rutina unei zile de lucru și prezintă o provocare majoră. 

Regus oferă un mediu propice, lipsit de întreruperi, pentru a te putea concentra și a oferi productivitate maximă. Fiind înconjurat de alți profesioniști cu o gândire similară, te vei simți mai motivat ca niciodată. Această atenție nedivizată va face diferența, contribuind la obținerea rezultatelor optime.

 

Regus Central Business Plaza 5879 Cluj Napoca Romania Business Lounge

Profesionalism

Amplasarea într-o clădire de business clasa A, regăsită la Regus, este ideală pentru afacerea ta. Zona de recepție, birourile private, sălile de conferință oferă angajaților și clienților tăi un cadru mai profesionist și mai privat decât cel regăsit într-un apartament; iar cabinele telefonice (oferite gratuit) asigură confidențialitatea apelurilor și nu distrag atenția celor din jur.

 

Rețea

Unul dintre marile avantaje este accesul atât la comunitatea Regus din centrul ales, cât și la rețeaua națională și globală de spații de lucru, ce îți permite să lucrezi din cele peste 3600 de business lounge-uri Regus din țară sau din întreaga lume oferindu-ți sentimentul de apartenență la o comunitate globală și creând noi oportunități si conexiuni. 

Securitate

La Regus îți oferim toate condițiile, pentru a-ți conduce afacerea într-un mediu cât mai sigur. Măsurile de securitate includ camere de supraveghere CCTV, sistem de alarmă și personal de pază, care monitorizează spațiile non-stop, oferind acces 24/7 în centru. 

Regus Central Business Plaza 5879 Cluj Napoca Romania Large Conference Room

Confort

De la spațiile de birouri, bucătărie, secretariat, copy point, business lounge, phone booths, săli de conferințe la Wi-Fi premium, la Regus le găsești pe toate sub același acoperiș.  Toate spațiile noastre sunt complet amenajate, echipate și gata de utilizare, ceea ce te scutește de toate bătăile de cap legate de amenajare, mobilare și de contractarea tuturor serviciilor. Nu mai este nevoie să te complici cu diferiți furnizori de servicii, deoarece totul se regăsește pe o singură factură. Astfel, salvezi timp cu serviciile all-inclusive oferite. 

Costuri

Cu toate avantajele menționate mai sus, costurile unui birou Regus este comparabil sau în multe situații chiar mai mic decât costurile unui spațiu convențional de birouri sau al unui apartament închiriat în regim de birou. La Regus, spațiile de lucru vin la pachet cu toate serviciile indispensabile incluse, scutindu-te de responsabilitatea financiară. 

Regus Central Business Plaza 5879 Cluj Napoca Romania Coworking 4

 

Te așteptăm la Regus Central Business Plaza din Cluj-Napoca pentru a te bucura de cei peste 300 mp de suprafețe comune, acces facil la restaurant, o terasă cu priveliște deosebită si de accesul la comunitatea de Business Networking cât și la rețeaua globală.

 

Încă nu te-am convins? Te invităm la un  tur pentru a te convinge singur! Programează-ți turul la numărul 0364 861 000 sau pe email la adresa cluj.centralbusinessplaza@regus.com  și haide să ne cunoaștem mai bine! Ne găsești pe Str. Ploiești Nr. 9, Cluj-Napoca

Regus este o companie deținută de IWG (International Workplace Group) în portofoliul căruia se mai regăsesc și următoare branduri globale și regionale de spații de lucru: Spaces, HQ, Signature by Regus și No18.

Aceasta are o experiență de peste 30 de ani în domeniul spațiilor de birouri private/flexibile și coworking, având peste 3.200 de centre în peste 900 de orașe din 125 de țări. Locația din Cluj-Napoca este prima de acest fel din afara Bucureștiului, iar investițiile pe metru pătrat variază între 500 și 800 de euro, în funcție de facilități și standardul biroului. Franciza Regus este deținută de TIGHolding S.R.L., companie patronată de Victor Tighinean și Anatolie Tighinean.

Află mai multe pe: regus.com/ro-ro