A wedding planner behind the scenes|Dana Roșu

Sunt întrebată adesea: 

„Cum este Dana Roșu ca organizator de evenimente, dar mai ales ca femeie, în acest domeniul vast?”

Ei bine, sunt aceeași femeie în orice context. Și ca mamă, dar și ca soție sau femeie de afaceri, sunt identică. Nu îmi pot imagina cum aș putea fi altfel. Pur și simplu nu cred aș putea funcționa diferit. În fiecare zi încerc să îmbin rolul de mamă cu cariera pe care am construit-o în timp, cu bucurie, uneori cu sacrificii, dar și cu multă implicare și perseverență.

The Woman Magazine_Dana Roșu2

Dintotdeauna am crezut în forțele mele!

Întotdeauna mi-a plăcut să mă perfecționez, să evoluez, dar și să încerc lucruri noi, deoarece am mare încredere în forțele mele. Dintotdeauna am avut. Așa am început să-mi diversific activitatea în domeniul organizării de evenimente.

Pentru cei care nu știu, sunt event planner, organizez multe tipuri de evenimente, de la petreceri private, tematice și până la corporate party. Principiul este întotdeauna același: oamenii trebuie să plece fericiți, să simtă că a fost o experiență pozitivă și îmi doresc, poate chiar memorabilă.

Îmi plac provocările, wow… atât de mult!

Identificarea nevoilor oamenilor face ca organizarea evenimentului să curgă, iar rezultatul să fie cel așteptat. Nu este întotdeauna ușor, dar cu atât mai mare este satisfacția când citești mulțumirea pe chipul clienților! Îmi plac provocările, wow… atât de mult! Nu mă feresc de lucrurile sau de situațiile care ar putea să îmi aducă dificultăți. Din contră.

The Woman Magazine_Dana Roșu

Petrecerile, indiferent de genul lor, le personalizez, astfel încât să fie pe sufletul oamenilor și după dorințele acestora. Nu este greu să te ridici la înălțimea așteptărilor, atunci când te implici și oferi calitate. Îmi este ușor să îmi conturez în minte conceptul fiecărei petreceri dacă oamenii sunt deschiși și reușesc să îți transmită exact ceea ce simț, ceea ce își doresc.

Și, dacă în ciuda eforturilor depuse, ar putea exista urme de nemulțumire sau neîmplinire, învățam cu toții din experiența aceea, încercăm să evoluăm și să ne autodepășim.

The Woman Magazine_Dana Roșu3

Nu putem stagna și nu avem voie să ne complacem

Un aspect important în orice carieră este educația permanentă, îmbunătățirea serviciilor, actualizarea și adaptarea acestora un funcție de necesitățile celorlalți. Este nevoie de pregătire continuă. Nu putem stagna și nu avem voie să ne complacem într-o situație comodă. Trebuie să ne documentăm și să ne inspirăm din lucrurile pozitive! Comoditatea… o fi ea bună pe termen scurt, dar ne împierdică să ne realizăm visurile.

Mă bucur că pot să ofer oamenilor propria versiune și interpretare a evenimentelor. Cred cu tărie în puterea femeii, în lucrurile minunate pe care le poți realiza, în cazul meu, cu toată susținerea celor dragi!

By Dana Roșu, event & wedding planner

Sursă foto: arhivă personală Dana Roșu